Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Νέες απολύσεις στο Ρ/Σ Flash

Νέες απολύσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ρ/Σ Flash,χωρίς μέχρι στιγμής να έχουμε ακριβή στοιχεία για τον τελικό αριθμό. Μαθαίνουμε ότι έχουν απλουθεί αρκετοί συνάδελφοι με ΔΠΥ, ενώ θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση στο Ρ/Σ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς δεν είστε σύντοφοι των fINANCIAL CRIMES που συνεργάζεστε με την γυναίκα του Κουφόπουλου, την αγαπητή Ματίνα Παπαχριστούδη.
Γνωρίζετε άραγε τι ρόλο παίζει η συγκεκριμένη οικογένεια στην δημοσιογραφική κάλυψη των ιδιοκτητών του FLASH. Και οι δύο παίρουν γραμμή από την Σιδηροκαστρίτου, που στην περίπτωση του FLASH καρφώνη τον Γ. Σουβατζή, έναν πρώην τσάτσο του Δ. Κοντομηνά,ως υπεύθυνο για τις απολύσεις. Η Σιδηροκαστρίτου στην ΝΕΠ έχει κάνει πάνω από 200 απολύσεις μάγκες!!!
Οι δύο προαναφερόμενοι δημοσιογράφοι είναι γραμμιτζήδες των Κυριακίδηδων και της προαναφερόμενης κυρίας,γνωστής για την άθλια συμπεριφορά της.

fc είπε...

Ευχαριστούμε για την υπόδειξη, αλλά εμείς έχουμε γνωρίσει (από τον Ελ. Τύπο και τις κινητοποιήσεις του) ένα άλλο πρόσωπο και αυτά είναι τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε. Επίσης δεν ασχολούμαστε με τα οικογενειακά κανενός συναδέλφου γιατί δεν συνεργαζόμαστε με οικογένειες, αλλά με φυσικά πρόσωπα. Η υπόθεση του Flash είναι δυστυχώς σε εξέλιξη και θα είναι άλλη μια ευκαιρία για να «δείξει πρόσωπο» ο καθένας μας, αλλιώς εύκολα μπορούμε να λέμε κάτι και να κάνουμε υποθέσεις.