Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ στο πλευρό του: Προέδρου της ΕΤΕΡ

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ στο πλευρό του: Προέδρου της ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας) συναδέλφου ΔΗΜ. ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.


Η Συντονιστική Γραμματεία του «ΔΙΚΤΥΟΥ» καταγγέλλει & καταδικάζει: την προκλητική και με χαλκευμένα στοιχεία, τρομοκρατική εργοδοτική επίθεση της ιδιοκτησίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού FLASH, που εκδηλώθηκε με μήνυση σε βάρος του συναδέλφου και γνωστό στο Κλάδο μας για τους αγώνες του, Προέδρου της ΕΤΕΡ, Δημ. Καμαρινόπουλο.
Η ιδιοκτησία του Ραδιοφωνικού Σταθμού FLASH δίνει την δική της ταξική μάχη, για να βυθίσει ακόμα πιο βαθιά τους εργαζόμενους στο βούρκο της εργοδοτικής εκμετάλλευσης και εξαθλίωσης, ποινικοποιώντας και απαξιώνοντας τους αγώνες των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους που αντιστέκονται στην ακραία υποτίμηση της ζωής τους.

Η νέα αυτή επίδειξη εργοδοτικού αυταρχισμού δεν μας φοβίζει.

Εμείς από την μεριά μας εκφράζοντας δεκάδες συναδέλφους/σες διοικητικούς υπαλλήλους απ’ όλα τα ΜΜΕ στεκόμαστε πάντα αλληλέγγυοι στο πλευρό συναδέλφων στο Κλάδο, που δεν διανοήθηκαν ποτέ να πράξουν τίποτα λιγότερο από αυτό που υπαγορεύει η ταξική συνείδηση και αξιοπρέπεια τους .

Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Όσο οι επόμενες κινητοποιήσεις μας είναι ακόμα πιο μαζικές θα είναι πιο επικίνδυνες για αυτούς, πιο αποτελεσματικές για τις ζωές μας.

Για το ΔΙΚΤΥΟ

Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ

Στ. Πρωτολάτης, Χρ. Διαμάντης, Παν. Σκουτέρης


Τα μέλη του Δ.Σ της ΠΟΕΠΤΥΜ

Μαρ. Δουκάκη, Βαγ. Παπαχρήστος

ΜΑΙΟΣ 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: