Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Προπαγάνδα με ψευτομαγκιές και φαΐ ξαναζεσταμένο

Για να μην το κουράζουμε, διαβάστε το δελτίο του υπ. Ανάπτυξης που θυμήθηκε να ξανακάνει "μαγκιές" στο γερμανικών συμφερόντων Lidl, για να δείξει ότι υπάρχει κυβέρνηση που προστατεύει τον πολίτη και "μαλώνει" τους Γερμανούς και μετά δείτε και πότε το είχε ξανακάνει (για να μην προχωρήσει φυσικά την "κόντρα").Για την ενημέρωσή σας :
Από τους ελέγχους που έκανε το υπουργείο Ανάπτυξης στην αλυσίδα σούπερ – μάρκετ LIDL (με αφορμή το διαφημιστικό μήνυμα σύμφωνα με το οποίο διαθέτει προς πώληση αρνί νωπό ολόκληρο Ελλάδας 3,99 ευρώ το κιλό), προέκυψε ότι τα αποθέματα για τη συγκεκριμένη προσφορά στα καταστήματα της αλυσίδας εξαντλούνται κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Ο λόγος είναι ότι η ποσότητα που παραλαμβάνει κάθε κατάστημα καθημερινά κυμαίνεται από 6-10 τεμάχια, η οποία δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση του καταναλωτικού κοινού στο οποίο απευθύνεται.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έκθεση ελέγχου ότι στην Αθήνα  το Σάββατο 12 Απριλίου διακινήθηκαν (σε 31 καταστήματα) 640 σφάγια, την Κυριακή 13 Απριλίου 400 και σήμερα Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 320 τεμάχια.
 

                                                                       Από το Γραφείο Τύπου

http://financialcrimesnews.blogspot.gr/2014/02/blog-post_13.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: