Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

"Υποδοχή" Καψή και στην Καρδίτσα - "την ΕΡΤ την έκλεισε ο Σαμαράς" δήλωσε ο υποψήφιος της "Ελιάς"


...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...Σε θέση άμυνας και εμφανώς μπερδεμένος ο Παντελής Καψής είπε στους διαδηλωτές - απολυμένους της ΕΡΤ και στους αλληλέγγυους που πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψής του στην Καρδίτσα, ότι δεν «έκλεισε ο ίδιος την ΕΡΤ, αλλά ο «Αντώνης Σαμαράς».
Ο Παντελής Καψής επισκέφθηκε την Καρδίτσα στο πλαίσιο περιοδείας του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ. Το ακροατήριο στο οποίο μίλησε ήταν ολιγομελές, ενώ μεγαλύτερη αριθμητικά ήταν η παρουσία των απολυμένων της ΕΡΤ και των αλληλέγγυων.
Ο υποψήφιος έριξε την ευθύνη για το κλείσιμο της ΕΡΤ στον Αντώνη Σαμαρά και επιχείρησε - χωρίς επιτυχία - κατά την προσφιλή του τακτική να ρίξει την ευθύνη στους εργαζόμενους και στις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες.
Είπε εν ολίγοις ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ φταίνε που δεν έχουν σήμερα δουλειά και ότι «πρέπει να σταματήσει η «καραμέλα» της πείνας». Μόνο που οι εργαζόμενοι δεν προσλαμβάνουν, ούτε πολύ περισσότερο απολύουν. Το «προνόμιο» των απολύσεων το έχουν μόνο η κυβέρνηση και ο Παντελής Καψής.


Δείτε εδώ το βίντεο.

Διαβάστε εδώ και δημοσίευμα τοπικού ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: