Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Στην παράταση οι "αξιώσεις" της ΝΕΡΙΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΟΣΠΕΡΤ              Αγία Παρασκευή 23/07/2014 

ΘΕΜΑ:  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ 

                ΑΠΟ ΤΗΝ‘’ΝΕΡΙΤ’’ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ!

Αναβολή για τις 3-9-2014 , μετά από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, έδωσε το δικαστήριο σήμερα στην προκλητική ενέργεια της διοίκησης της ΄΄ΝΕΡΙΤ’’ που κατά παράβαση του Ν. 1264/1982    ζητούσε με ασφαλιστικά μέτρα την απόδοση των χώρων του Ραδιομεγάρου που χρησιμοποιεί εδώ και 35! χρόνια η ΠΟΣΠΕΡΤ καθώς και να εκδιώξει από την νόμιμη και φυσική του έδρα τoν Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό του προσωπικού της ΕΡΤ(ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΥΛΙΚΕΙΟ) που παραμένει στο Ραδιομέγαρο με Δικαστική Απόφαση, καθώς και τους υπευθύνους του 2ου κυλικείου (με νόμο σε αναπήρους κλπ. ) προφανώς γιατί εξυπηρετούσαν επί μήνες τους αγωνιζόμενους απολυμένους της ΕΡΤ!! Και γιατί  θεωρούν οι αφελείς ότι έτσι θα σταματήσει να ακούγεται το όνομα ΕΡΤ.


Η υποκριτική αιτιολογία για άμεση ανάγκη χρήσης των χώρων , δεν έπεισε  το δικαστήριο γιατί  όλοι γνωρίζουν ότι η ΝΕΡΙΤ απασχολεί το ένα τέταρτο των εργαζομένων της ΕΡΤ και πολύ μικρότερες ανάγκες παραγωγών και προγράμματος η δε  ‘’ παραχώρηση’’ των γραφείων της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !

Δόθηκε έτσι ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μην υπάρχει άλλοθι, νηφάλια, χωρίς ψέματα  και με σκέψεις σοβαρές και όχι εκδικητικές να σταματήσει αυτή η επίθεση που κορυφώνει τον αυταρχικό κατήφορο Διοίκησης ΝΕΡΙΤ και της Κυβέρνησης μειοψηφίας κατά των εργαζομένων, συνταξιούχων και συνδικαλιστών της ΕΡΤ και να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος 1264..

Κατανοούμε ότι η δράση της ΠΟΣΠΕΡΤ και του ERTOPEN.COM μαζί με τους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους με την αμέριστη αποδοχή της κοινωνίας και την στήριξη σύσσωμης της αντιπολίτευσης τους ενοχλεί , εμείς τους υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε! μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επιστροφή στη νομιμότητα .

Οι εργαζόμενοι - όλοι οι εργαζόμενοι – δεν θα σας αφήσουμε να τα ισοπεδώσετε όλα.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης παρευρεθήκαν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ , ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ που ήρθαν χθες από θεσ/κη, άλλοι φορείς, εργαζόμενοι του ERTOPEN.COM και το ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ.  


Στη δίκη έκαναν πρόσθετες παρεμβάσεις ΤΟ ΕΚΑ , Η ΓΣΕΕ , Η ΠΟΕΣΥ, Η ΠΟΕΜΠΤΗΜ, Η ΕΣΗΕΑ,  ευχαριστούμε  και ανανεώνουμε την αγωνιστική μας παρουσία στην Ευελπίδων, για της 3/9/2014,

                                        

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ  !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Η ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: