Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Άδικα τον πήραν στο...μεζέ

Είπε μια κουβέντα ο Αβραμόπουλος για μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό και έπεσαν να τον φάνε, συν του ότι του κρέμασαν κουδούνια.

Ο πάντα διαβασμένος Αβραμόπουλος, μάλλον θα ήξερε ότι το πείραμα ήδη εφαρμόζεται με "συγκυβέρνηση" (μεγάλου και ευρύχωρου συνασπισμού, είναι και οι ελιές-Φώτηδες μέσα) στην ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα διεργασίες γίνονται και λόγω του συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ, όπου η ευρυχωρία είναι μεγάλη σε διαστάσεις, αφού χωράει και τους Θεσσαλονικιούς που αναγνώρισαν το μόρφωμα και επιχείρησαν να στήσουν κάλπη, συν τους απανταχού εναπομείναντες πασόκους που δεν λένε ότι είναι ακόμα ΠΑΣΟΚ ίσως γιατί ντρέπονται.

Είναι και κάτι ρέστα από δεσμεύσεις εκλογικών στηρίξεων από την απερχόμενη συγκυβέρνηση της ΠΟΕΣΥ, που κάποιοι τα θυμίζουν για να εξοφληθούν στο συνέδριο, υπάρχει και η πρόσφατη δοκιμή με Βουδούρηδες και λοιπούς στις πρόσφατες εκλογές, συν η απόπειρα της κεντροαριστεράς να βρει πατήματα και η ρουλέτα γυρίζει.

Ο "κερδισμένος" παραδίδει το ασφαλιστικό στην τρόικα, αν τους αφήσουμε βέβαια και αν οι γενικές εξελίξεις δεν είναι πιο ραγδαίες από το αναμενόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: