Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Eκλογές στην ΕΡΤ- επιστολή Γιάννη Λευκιμιάτη

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

δώσαμε μαζί ένα μεγαλειώδη αγώνα για δύο χρόνια και πετύχαμε το άνοιγμα της ΕΡΤ. Όμως, μιας ΕΡΤ που απέχει πολύ από αυτή για την οποία αγωνιστήκαμε. Ο αγώνας συνεχίζεται…

Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα για εκπρόσωπος των εργαζομένων για να αγωνιστώ και μέσα από το Δ.Σ. της ΕΡΤ και ζητώ την ψήφο σας, όχι ως ανάθεση, αλλά ως στήριξη. Είναι κρίσιμο, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που διανύουμε, οι εργαζόμενοι να ενημερωνόμαστε για ό,τι συζητείται στο Δ.Σ. και μέσα από συνελεύσεις και συγκεντρώσεις να αποφασίζουμε τη στάση μας.

Είναι αναγκαίο στη συνέχιση του αγώνα μας να πάρουμε μαζί μας και τους συναδέλφους που δεν στήριξαν τον αγώνα των δύο χρόνων, που επέλεξαν να πάνε στη Δ.Τ. ή τη ΝΕΡΙΤ ή να απομονωθούν. Να κάνουν τις διεκδικήσεις μας αιτήματά τους.

Το μέλλον της ΕΡΤ και των εργαζομένων της δεν θα κριθεί από τις αποφάσεις του Δ.Σ. της εταιρείας, αλλά από τους αγώνες μας. Και σ’ αυτό καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι εκπρόσωποί μας στο Δ.Σ.

Το άνοιγμα της ΕΡΤ στην κοινωνία και όχι η συρρίκνωσή της μέσα από την υποχρηματοδότηση, η στελέχωση των κενών θέσεων, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και ο γενικός κανονισμός προσωπικού είναι πεδία στα οποία θα πρέπει να δώσουμε μάχες και να τις κερδίσουμε.  

Γιάννης Λευκιμιάτης
υποψήφιος εκπρόσωπος εργαζομένων ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: