Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Stop στις ατομικές συμβάσεις στον ΕΔΟΕΑΠ

Καταργούνται οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε) και για τους εργαζόμενους στον ΕΔΟΕΑΠ. Το Προεδρείο της ΕΠΗΕΑ θα παρέμβει; Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ θεωρεί αναγκαία την άμεση σύγκληση  Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στον ΕΔΟΕΑΠ με ευθύνη και πρωτοβουλία του Δ.Σ  της ΕΠΗΕΑ.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ!!

Παραθέτουμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Μέλους Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ –Πόπης Χριστοδουλίδου.
Προς πρόεδρο, Γεν.γραμματέα & ΜΈΛΗ Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ
Κοινοποίηση: κ.κ Μιχαλακούκο. Καινούργιο,. Παπασταμέλο
- κ. Χρ.Βαράκη
- ΚΟΙΝΟΠΌΙΗΣΗ: σε όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων του ΕΔΟΕΑΠ( πλην ιατρικού προσωπικού, που δεν το αφορά).

Αξιότιμε.  κ. Πρόεδρε, Ευάγγελε Τάτση κ.γεν.γραμματέακύριοι συνάδελφοι του ΔΣ, πληροφορήθηκα, ότι σήμερα,  ο τομεάρχης Διοικητικού ,  κ Ιω. Παπασταμέλος καλεί έναν- έναν του εργαζόμενους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας- ιδιωτικά  συμφωνητικά..

Χτες,  είχαμε συνεδρίαση ΔΣ. Ουδείς από το προεδρείο και κυρίως,  εσείς,  κ. πρόεδρε- που έχετε την απόλυτη ευθύνη της συνεδρίασης-  δεν ενημερώσατε το ΔΣ και δεν δώσατε στα μέλη του τα ιδιωτικά συμφωνητικά, για να πληροφορηθούμε και  μάλιστα, ενώπιον του κ. Καινούργιου και  του εκπροσώπου τους, κ.Χρ. Βαράκη,  τι είναι αυτά τα "έγγραφα", που υποχρεώνετε τους εργαζόμενους,  εμμέσως πλην σαφώς,  να υπογράψουν.

Ανεπίτρεπτο. Αντιδεοντο-λογικό. Απαράδεκτο. Τι νομίζετε.  κ. Τάτση; Οτι εμείς,  οι εκλεγμένοι από τους συναδέλφους μας,  στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ,  είμαστε "γλάστρες"; Σας αφήσαμε ποτέ...."χώρο", για  να σκεφτείτε κάτι τέτοιο;

Και εσείς,  ο πρόεδρος ή ο γενικός ή ο ταμίας ή όποιος άλλος γνώριζε ό,τι αυτό θα γινόταν σήμερα, και  συμφώνησαν να μην ενημερωθεί  χτες, όπως έπρεπε,  το ΔΣ του Οργανισμού, είστε οι "απόλυτοι άρχοντες" του ΕΔΟΕΑΠ;

Δείτε περισσότερα στο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

"Κατεβάστε" λίγο το κεφάλι και διοικήστε,  κύριε πρόεδρε με ψυχραιμία και ως οφείλετε!
Ο ΕΔΟΕΑΠ, κύριοι, έχει 9μελές ΔΣ.

Το ΔΣ της ΕΠΗΕΑ το ενημερώσατε για αυτό, που πράττετε σήμερα;,  Ειδικά,  εσείς,  κ.κ Τάτση και Παπαιωάννου, που εκλέγεσθε από μέλη της ΕΠΗΕΑ, δηλαδή και από τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΔΟΕΑΠ;

Ζητώ να σταματήσετε αυτή τη στιγμή αυτό. που πράττετε κι αν υπέγραψε κάποιος να μην ληφθεί δεδομένη η υπογραφή του και να ενημερώσετε, ως οφείλετε , κύριε πρόεδρε το ΔΣ , την ερχόμενη Τετάρτη, στο ΔΣ, αφού καλέσετε τον κ. Βαράκη,να παρίσταται κι αφού προηγουμένως καταθέσει έγγραφη εισήγηση για όλα τα νομικά ζητήματα των εγγράφων αυτών, ο κ. Καινούργιος.

Αν δεν το πράξετε, άμεσα αυτό,  κ. Τάτση, θα μας υποχρεώσετε να αντιδράσουμε εμείς,   με άλλο  νομικό τρόπο κι αυτό εκτιμώ ό,τι δεν το επιθυμείτε.

Επιτέλους,  κ. Τάτση σε ποια σφαίρα Δημοκρατίας και Δημοκρατικών Διαδικασιών ζείτε και αναπνέετε,  εσείς ο ίδιος,  ως πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και μέλος της ΕΠΗΕΑ;

Πόπη Χριστοδουλίδοι, μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Υ.Γ Θα ενημερώσω, ως οφείλω. το  ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, και της ΕΠΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: