Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΣΠΕΡΤ: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Ανακοίνωση

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ θα ενώσουν τη φωνή τους όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαζί με όλους τους εργαζόμενους και την κοινωνία στο συλλαλητήριο στη Δ.Ε.Θ., Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στο άγαλμα του Βενιζέλου στις 18:00, που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα όσο ποτέ, είναι απαραίτητο να αντισταθούμε στα νέα μνημόνια, σε όσους τα πρεσβεύουν, σε όσους τα ψηφίζουν και σε όσους θέλουν να τα επιβάλλουν. Εναντιωνόμαστε σε όλα αυτά τα μέτρα λαιμητόμο που έρχονται και προστίθενται στα παλαιά που ήδη μας έχουν εξαθλιώσει. Καλούμε κι εμείς με τη σειρά μας, όλους, σε κοινό αγώνα και συμμετοχή για δυναμικές και διαρκείς δράσεις, κάνοντας αρχή από τις 10 του Σεπτέμβρη για ένα συλλαλητήριο με προοπτική, για ένα συλλαλητήριο απαρχή νέων αγώνων και δεσμεύσεων των συνδικάτων για ολοκληρωτική επαναφορά στα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταγματικά μας δικαιώματα.

Τα επαχθή μνημόνια, με τα αβάσταχτα δεινά,  τους επαχθείς ταπεινωτικούς όρους επιτήρησης και υποτέλειας είναι καταστροφικά για τον τόπο και το λαό. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα είναι και πάλι μπροστά στους αγώνες για ισονομία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, δουλειά και όχι ανεργία.

Δηλώσεις δωρεάν συμμετοχής στο τρένο για Θεσσαλονίκη μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 7-9-2016. Αναχώρηση 07:15 Σάββατο, επιστροφή αυθημερόν : 23:00

Να βρεθούμε όλοι στη Θεσσαλονίκη αγωνιστικά .

Για ένα ΟΧΙ μέχρι τέλους.

Ο αγώνας μας θα είναι πολυεπίπεδος και διαρκής.

Για την ακύρωση των μνημονίων.

Το μέλλον ανήκει στους εργαζόμενους και όχι σε όσους θέλουν να το καθορίζουν γι’ αυτούς.

Οι υποταγμένοι και επιλήσμονες θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ …. ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: