Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΟΣΠΕΡΤ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ που είναι και αγώνας της κοινωνίας, ώστε να μη χαριστεί και η τελευταία  περιουσία του λαού – που με τόσο κόπο και στερήσεις έχει αποκτηθεί -  στους ξένους τοκογλύφους  που με την αναλγησία τους και τη φόρα που έχουν πάρει, μας αφαιρούν ακόμα και τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας.

Μετά τις ΔΕΚΟ που απαιτούν να είναι λάφυρό τους, που μας αφήνουν να αργοπεθαίνουμε, θα βρουν τρόπο να μοιράσουν ακόμα και το οξυγόνο με περικοπές και εκ περιτροπής. Όσο οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι υποταγμένες και ο λαός δεν ξεσηκώνεται για το δικαίωμα στη ζωή και το μέλλον των παιδιών τους, δεν θα αλλάξει τίποτα.

Ένας ανένδοτος αγώνας και διεκδίκηση μέχρι το τέλος των δίκαιων απαιτήσεών μας είναι μονόδρομος. Δεν μας τη χαρίζουν, ούτε τους χρωστάμε τη ζωή μας.

Είναι δικιά μας, τη θέλουμε πίσω και θα την πάρουμε.


Καλούμε και την Κυβέρνηση να σταθεί απέναντι σε αυτές τις πρακτικές, τις οποίες και η ίδια πιστεύει – όπως δηλώνει - ότι είναι ατελέσφορες και επιτέλους να πει ένα ΟΧΙ στους εκτελεστές μας και να μη τους χαρίσει «τα άγια τοις κυσί».

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τα μνημόνια.

Όλοι μαζί με τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ και των άλλων δομών για να κρατήσουμε τα κοινωνικά αγαθά που μας προσφέρουν αυτές.

Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στα ΝΑΙ της Κυβέρνησης υπέρ των δανειστών – κατακτητών.


Όλοι μαζί σήμερα στο Σύνταγμα στις 18:00, ώστε να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο υπερταμείο και σε κάθε τι που μας αλυσοδένει, μας πνίγει και μας οδηγεί στον αργό θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: