Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Κάτω τα χέρια από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Κάτω τα χέρια από την ΠΟΣΠΕΡΤ και την αντιφασιστική δράση των εργαζόμενων
Στη φυλακή, όχι στην ΕΡΤ, οι υπόδικοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής
Αντιφασιστική συγκέντρωση,
Δευτέρα 29 Μάη, 10.30πμ, Δικαστήρια Ευελπίδων
Ένα νέο μαύρο, αυτό του καθαρού φασισμού, επιχειρεί να ρίξει πάνω στην ΕΡΤ, η υπόδικη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, με αγωγή που κατέθεσε κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ, ζητώντας να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα για να προβάλλονται με το ζόρι φιέστες ρατσιστικού μίσους με ομιλίες του φύρερ Μιχαλολιάκου. Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ζητάνε να επιβληθεί χρηματική ποινή κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ 5000 ευρώ και φυλάκιση ενός έτους του προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη για την κήρυξη στάσης εργασίας την ώρα της προβολής των ομιλιών ρατσιστικού μίσους και προσβολής των δημοκρατικών ευαισθησιών της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.
Η Χρυσή Αυγή είναι στριμωγμένη από τις συντριπτικές αποκαλύψεις στη δίκη όπου παραπέμφθηκε με βούλευμα ως εγκληματική οργάνωση. Τα θύματα κατέγραψαν τις κεντρικά σχεδιασμένες από την ηγεσία της δολοφονικές επιθέσεις: Παύλος Φύσσας, Αιγύπτιοι αλιεργάτες, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
Το τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή διεκδικεί να νομιμοποιήσει ξανά τη βία των ταγμάτων εφόδου, με τη δολοφονική επίθεση που κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη με ορμητήριο τα κεντρικά γραφεία-ορμητήριο στη Μεσογείων 131 με επικεφαλής μετακλητό υπάλληλο στη Βουλή στο γραφείο του Μιχαλολιάκου. Με επιθέσεις στον Ασπρόπυργο κατά εργατών γης και κατά προσφύγων στην Λέρο και τη Χίο. Ο υπόδικος Λαγός εισέβαλε στο σχολείο του Ικονίου για να αποτρέψει την εγγραφή των προσφυγοπούλων.

Οι προκλήσεις των νεοναζί κορυφώθηκαν μέσα στη Βουλή με την χειροδικία Κασιδιάρη κατά Δένδια και την ανάληψη της ευθύνης από το Λαγό. Η Βουλή απέβαλε την κοινοβουλευτική ομάδα των νεοναζί για τους τραμπουκισμούς. Είναι ο γνωστό ότι ο Μιχαλολιάκος, ο μηνυτής της ΠΟΣΠΕΡΤ, έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η δικαιοσύνη θα έπρεπε ήδη να έχει ξαναβάλει στη φυλακή όλους τους υπόδικους στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αφού έχουν παραβιάσει κάθε όρο της αποφυλάκισης τους και όχι να παραπέμπει την ΠΟΣΠΕΡΤ για τη συνεπή στάση υπεράσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών όλων.
Κάθε φορά που οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης απευθύνουν προτροπές που οδηγούν σε φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις. Ο λόγος μίσους με βάση την ίδια την ιδρυτική πράξη της ΕΡΤ δεν έχει θέση στις εκπομπές της. Καθόλου τυχαίο ότι οι νεοναζί είχαν χειροκροτήσει το μαύρο στην ΕΡΤ και τις απολύσεις προσωπικού.
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ως γνήσια τσιράκια των αφεντικών, χρησιμοποιούν την πιο ανοικτή απεργοσπαστική μεθόδευση για να υπονομεύσουν τα συνδικάτα τα οποία έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, με τις επιθέσεις στη Ζώνη Περάματος και πρόσφατα στο ΙΓΜΕ.
Καλούμε τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις οργανώσεις της αριστεράς, τις αντιφασιστικές κινήσεις, τις συλλογικότητες να δώσουν παρών στην αντιφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης στην ΠΟΣΠΕΡΤ. Καλούμε τα συνδικάτα, την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, το ΠΑΜΕ, τα σωματεία να καλέσουν σε συμμετοχή στη στάση εργασίας και στη κινητοποίηση αλληλεγγύης στην ΠΟΣΠΕΡΤ.
Διεκδικούμε να πάνε φυλακή οι υπόδικοι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και όχι να προβάλλονται οι φασιστικές φιέστες του Μιχαλολιάκου από τα μέσα ενημέρωσης.
ΚΕΕΡΦΑ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: