Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Επίσχεση στον "Ξένιο"


φωτο ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε.Ρ.

Επίσχεση Εργασίας στο Δημοτικό ραδιοσταθμό Άνω Λιοσίων «Ξένιος»

Ο Δήμαρχος των Άνω Λιοσίων κύριος Χρήστος Παππούς συνεχίζοντας το γαϊτανάκι του παράνομου εξαναγκασμού του προσωπικού του ραδιοσταθμού σε παραίτηση ή μεταφορά του στο Δήμο και παραβίαση – αλλαγή των ΣΣΕ και των ασφαλιστικών επί τα χείρω, από την 1η Αυγούστου2008 κρατά ομήρους τους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού χωρίς να τους πληρώνει τις αποδοχές, επιδιώκοντας το στραγγαλισμό τους, τη γκρίνια μεταξύ τους, τη σαλαμοποίηση και τη διαίρεση. Μόνο αυτό όμως δεν έγινε.

Έτσι από σήμερα το μεσημέρι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του Αυγούστου 2008.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει τους εργαζομένους που προχώρησαν σε επίσχεση δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να γίνουν μπαλάκι στα χέρια κανενός δημάρχου και καμιάς διοίκησης ραδιοσταθμού. Οι εργατικές μας κατακτήσεις, οι ΣΣΕ και το εργασιακό και ασφαλιστικό μας καθεστώς δεν μπαίνουν σε προκρούστια κλίνη. Κάθε προσπάθεια παραβίασης της εργατικής, ασφαλιστικής νομοθεσίας και των ΣΣΕ θα μας βρει ΟΛΟΥΣ απέναντι στους παρανομούντες και η απάντηση θα είναι άμεση και σκληρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: