Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Εκβιασμοί στον Ξένιο

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ : "ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!"

Οι εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ, βρίσκονται όπως πολύ καλά γνωρίζετε, για 11η εβδομάδα (από τις 19 Σεπτεμβρίου!!!) σε επίσχεση εργασίας.
Σήμερα 01/12/2008 "ανεπίσημα"η δημοτική αρχή, τους ενημέρωσε ότι θα τους καταβάλει τη μισθοδοσία (άγνωστο τι μέρος των δεδουλευμένων), αλλά όχι από το ταμείο του σταθμού, αλλά από το ταμείο του Δήμου!!!
Οι εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ αρνούνται, να πληρωθούν από το ταμείο του Δήμου, από τη στιγμή που αυτή η ενέργεια, μπορεί να συνδεθεί με τον "διακαή πόθο" του Δημάρχου Άνω Λιοσίων κου Χρήστου Παππού, να τους μεταφέρει στο Δήμο!!! Άλλωστε οι εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής, που θα υπογράψουν για την παραλαβή των χρημάτων!!! Σε «χαρτί» με το λογότυπο του Δήμου;
Γιατί αν ήταν να η δημοτική αρχή να πληρώσει σε «χαρτί» με το λογότυπο του σταθμού, γιατί δεν το κάνει από το ταμείο του σταθμού; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!!! Οι συνάδελφοι λοιπόν είναι υποψιασμένοι, ότι από τη στιγμή που θα αποδεχθούν χρήματα από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου θα θεωρηθούν (κατά το σχέδιο της δημοτικής αρχής) και δημοτικοί υπάλληλοι!!! Σας υπενθυμίζω ότι ο Δήμαρχος Άνω Λιοσίων, έχει κατά καιρούς υποστηρίξει: «οι αποφάσεις (περί Α.Ε.) για τον ΞΕΝΙΟ έχουν ληφθεί, και δεν κάνω πίσω»!!! Όπως αντιλαμβάνεστε η κατάσταση, είναι πλέον εκτός ελέγχου!!! Τα σωματεία (ΕΣΗΕΑ-ΕΤΕΡ-ΕΠΗΕΑ) ας αναλάβουν επιτέλους δράση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: