Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Απεργιακή σύσκεψη

Απεργιακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Δεκέμβρη στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, με συμμετοχή συνδικαλιστών από εργασιακούς χώρους της ευρύτερης περιοχής. Θέμα της σύσκεψης η καλύτερη οργάνωση της απεργίας της 10 Δεκέμβρη, η προπαγάνδισή της και η διευκόλυνση συμμετοχής εργαζομένων ακόμα και αν προέρχονται από χώρους που δεν υπάρχουν σωματεία. Κοινός στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμένος αγώνας όλων των εργαζομένων, ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, εργοδοτών και τραπεζιτών, ώστε να μην φορτωθούν οι συνέπειες της κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων. Συμμετείχαν εργαζόμενοι από την ALCO, την ΙΝΤΡΑΚΟΜ, το νοσοκομείο Αγία Όλγα, το Δήμο Ηρακλείου και εργαζόμενοι από τα ΜΜΕ που συμμετέχουν στους Financial Crimes.
Τις επόμενες μέρες θα εξελιχθούν οι πρωτοβουλίες και οι παρεμβάσεις, ενώ το κοινό ραντεβού όλων δόθηκε στο Μουσείο στις 10 Δεκέμβρη στις 10πμ.

Υ.Γ. οι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες εργαζόμενοι στον «επικοινωνία» ενίσχυσαν το σωματείο της ALCO που εδώ και καιρό δίνει ένα τιτάνιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις, με 200 ευρώ, συγκεντρωμένα από το υστέρημά τους. Τους ανήκει ένα μεγάλο και δημόσιο μπράβο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: