Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Να ανακληθεί η απόλυση

Συνεχίζονται σήμερα για δεύτερη και τελευταία ημέρα οι εκλογές στην ΕΣΠΗΤ (οι Financial Crimes συμμετέχουν με την υποψηφιότητ του Πέτρου Πομώνη από την ΕΡΑ Ζακύνθου στο ψηφοδέλτιο του "Παρατύπως"). Όμως μια απόλυση υποψηφίου, από την εφημερίδα "Ποντίκι", σημειώθηκε σε χρόνο που θέλει "να περάσει μήνυμα". Ζητάμε την ανάκλησή της και δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχει ο συνάδελφος που απολύθηκε.



ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
http://ekinisi.wordpress.com • email: ekd.espit@gmail.com • τηλ.(κιν.) 6977.260979 & 6974.679164

Ανακοίνωση

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2010

Σήμερα, ημέρα εκλογών της ΕΣΠΗΤ, διάλεξαν για μια ακόμη φορά τα σκοτεινά κυκλώματα των δημοσιογραφικών υπογείων να χτυπήσουν.

Απέλυσαν από βδομαδιάτικη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, υποψήφιο στις εκλογές μας, σημαίνον στέλεχος της παράταξης «Ενωτική Κίνηση Δημοσιογράφων» που έχει επικεφαλής τον τωρινό πρόεδρο της ΕΣΠΗΤ, Γιάννη Πλαχούρη.

Το εργοδοτικό κατεστημένο, σε συνεργασία με τους δοσίλογους του χώρου μας, έριξε τις μάσκες και σε μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας των μελών μας, επιχειρεί με κάθε τρόπο να περιορίσει το κύμα που θα τους πνίξει.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του κλάδου, με την ΕΣΠΗΤ προεξάρχουσα, θα δώσουν άμεση απάντηση στη νέα συνδικαλιστική δίωξη από την εργοδοσία και τα παράκεντρα της διαπλοκής.

Να είναι σίγουροι ότι τέτοιες κινήσεις δεν μας τρομοκρατούν.

Συνεχίζουμε στις δεσμεύσεις μας την πορεία που έχουμε χαράξει για το καλό όλου του κλάδου και των συναδέλφων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: