Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Εργασιακή επικαιρότητα


*Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που υπήρξε, όταν διαπιστώθηκε ότι "χάθηκε" σύμβαση συμβασιούχου στην ΕΡΤ, με την αντικατάστασή της με νέα, ενώ αρχικά παίχτηκε η αποπομπή από την εργασία. Για το λόγο αυτό καταργήσαμε και την ανάρτηση που καταγγέλαμε το γεγονός. Αν διαπιστωθούν άλλα προβλήματα, που δεν το ευχόμαστε, προφανώς θα υπάρξει ενημέρωση.


*Επισυνάπτουμε τα παρακάτω πολύ σοβαρά ερωτήματα που μας έστειλε συνάδελφος:
γιατι οι προισταμενοι της ερτ δεν δεχονται την ανακοινωση του σωματειου των συμβασιουχων της ερτ για την συμετοχη τους στην απεργια της τεταρτης ?
και βαζουν σε βαρδια ολους τους συμβασιουχους ?
ποια ειναι η θεση της προσπερτ και ομε ερτ ?
γιατι ο προισταμενος των εξωτερικων συνεργιων αποφασισε ξαφνικα να μην επιτρεπει ξαφνικα να κανουν αλλαγες οι συμβασιουχοι τεχνικοι μεταξυ τους στο προγραμμα τους ωστε να μπορουν να εξηπιρετουνται καλυτερα και να μπορουν να ρυθμιζουν την βαρδια τους ωστε να τους βλεπει και το σπιτι τους και οι οικογενειες τους ?
γιατι στον προισταμενο των εξωτερικων συνεργειων επιτρεπει ακομα η ερτ να εχει δικα του εξωτερικα συνεργια και να τα νοικιαζει στην ερτ η σε αλλα καναλια ?
γιατι αν δεν δεχτει να δουλεψει σε αυτα καποιος συμβασιουχος τον βαζει στην μαυρη λιστα ?


*Με ανακοίνωσή της η ΕΤΙΤΑ δηλώνει τη συμμετοχή της στην απεργιακή κινητοποίηση της 24/2

*Επίσης η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωσή της δηλώνει τη συμμετοχή της στην απεργιακή κινητοποίηση της 24/2 και καλεί στην προσυγκέντρωση του Μουσείου στις 10.30πμ. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ΕΤΕΡ και Financial Crimes έχουν καλέσει στο ίδιο σημείο.
Εμπρός για ένα δυναμικό απεργιακό μπλοκ των εργαζόμενων στα ΜΜΕ!!

*Συνάδελφοι μικρές καθυστερήσεις στις αναρτήσεις των ανακοινώσεων που μας στέλνετε αυτές τις μέρες, οφείλονται στις αυξημένες υποχρεώσεις περιοδειών που κάνουμε με το νέο μας τεύχος για ενημέρωση των συναδέλφων και στήριξη της απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: