Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΣΠΕΡΤ: Συγκέντρωση στο ΣτΕ 27/09/2013 ώρα 09.30


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα : «Συγκέντρωση στο ΣτΕ 27/09/2013 ώρα 09.30»

Το μαύρο της κυβέρνησης στην ΕΡΤ είναι μαύρο στη δημοκρατία. Είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ο μόνος δρόμος  είναι η αντίσταση.
 Η ΠΟΣΠΕΡΤ και ο πρόεδρός της Καλφαγιάννης Παναγιώτης, έχοντας εμπιστοσύνη και θέλοντας να τιμήσουν τους θεσμούς της Δημοκρατίας από την ίδια μέρα της 11ης Ιουνίου 2013, προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να ακυρώσουν στην πράξη την απόφαση των Κεδίκογλου - Στουρνάρα για μαύρο στην ΕΡΤ και κατ΄ επέκταση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που είναι σε αναντιστοιχία από το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Είναι η ώρα επιτέλους που οι θεσμοί πρέπει να δείξουν ότι έχουν διακριτούς ρόλους και υπηρετούν την κοινωνία.
Η ΕΡΤ είναι συνταγματικό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη και υποχρέωση της πολιτείας να την παρέχει.
Οι αντισυνταγματικές μέθοδοι, η αλαζονεία, η φασιστική νοοτροπία, το «αποφασίζομεν και διατάζομεν» για μαύρο στην κοινωνία μαύρο στις ζωές μας δεν θα περάσει.
Η Παγκόσμια κοινότητα, ο ελληνικός λαός, οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού σύσσωμοι έχουν ταχθεί κατά του Μαύρου της ΕΡΤ.
Οι δικαστές κρίνουν και δικάζουν εν ονόματι των πολιτών και του Ελληνικού ‘Έθνους γι αυτό είμαστε σίγουροι ότι δεν θα περάσει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή παράθυρο στην κοινωνία όπως το Σύνταγμα της Ελλάδας και οι Διεθνείς Συνθήκες προβλέπουν.
Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι αγώνας για την Δημοκρατία, για τους θεσμούς, για την ελευθερία και ενάντια στην κατάργηση κάθε δημόσιου αγαθού.
Ξεκινήσαμε έναν ανένδοτο αγώνα, εδώ και 110 ημέρες ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων και ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ έγινε σημείο αναφοράς  και παράδειγμα προς μίμηση.
Αυτός ο φάρος πρέπει να συνεχίσει να μένει αναμμένος και γι αυτό σας καλούμε να διαδηλώσουμε  και να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί ότι η ΕΡΤ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της Ελλάδας και θα παραμείνει ανοιχτή.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΣΤΙΣ 09.30 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια: