Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Οι γονείς του δολοφονημένου απο χρυσαυγίτες Σαχζάτ Λουκμάν θρηνούν σήμερα στα Πετράλωνα στις 5μμ

  ...αναδημοσίευση από http://www.ertopen.com...     




Με ανακοίνωσή της η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), κάνει γνωστά τα εξής:
"O Χαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι θα βρεθούν σήμερα στις 5μμ  στο τόπο της δολοφονίας του γυιού  τους Σαχζάτ Λουκμάν από τους χρυσαυγίτες Λιακόπουλο και Στεργιόπουλο στις 17 Γενάρη 2013

Θα βρεθούν την Τρίτη 17/12 στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί τελετή μνήμη στο τόπο της δολοφονίας στην Τριών Ιεραρχών 60 στα Πετράλωνα.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος".

2)ΚΕΕΡΦΑ: "Ο Δένδιας αποκαθιστά τους ΕΚΑΜίτες που ελέγχονταν για σχέση με τη Χρυσή Αυγή, ενώ οι αποκαλύψεις για τον θεσμικό ρατσισμό της ΕΛΑΣ συνεχίζονται".

Οι ανώτατες εντολές του αρχηγού της ΕΛΑΣ Νίκου Παπαγιαννόπουλου προς τους αστυνομικούς να “κάνουν τον βίο αβίωτο” στους μετανάστες εργάτες (με βάση δημοσίευμα του περιοδικού HotDoc) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ρατσιστικής πολιτικής του “Ξένιου Δία” και των στρατοπέδων συγκέντρωσης που όλα τα τελευταία χρόνια καταγγέλλουμε ως ΚΕΕΡΦΑ. Η συνεργασία της ΕΛΑΣ με τη Χρυσή Αυγή ήταν και αυτή κομμάτι άνωθεν οργανωμένου σχεδίου: ο βουλευτής της ΝΔ Ταμήλος (με τη γνωστή του ειλικρίνεια...) ομολόγησε ότι η δράση των νεοναζί βόλευε τόσο την αστυνομία όσο και την κυβέρνηση.

Για τον λόγο αυτό, η δήθεν “αυτοκάθαρση της ΕΛΑΣ” που εξηγγειλε ο Ν. Δένδιας και η υποτιθέμενη σταυροφορία κατά της Χρυσής Αυγής είναι μια απάτη. Ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ και η κυβέρνηση αναγκάστηκαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα να διαχωριστούν από την ναζιστική συμμορία, να κλείσουν κάποιους ηγέτες της στη φυλακή και να προχωρήσουν σε ελεγχόμενο και περιορισμένο “σφίξιμο” των σχέσεων ΕΛΑΣ-Χρυσής Αυγής.

Σήμερα, κάτω από το τραπέζι, ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ, μετά την σκανδαλώδη έκθεση “αυτοκάθαρσης” που βγάζει λάδι την ΕΛΑΣ από κάθε ναζιστική σύνδεση, οργανώνει την ανασύνταξη αυτών των διασυνδέσεων. Αυτό είναι το νόημα της συζητούμενης αποκατάστασης των δύο επικεφαλής των ΕΚΑΜ Γιώργου Ψωμά και Γιάννη Μπουραντά. Η “καθαίρεση” οκτώ ανώτατων στελεχών της ΕΛΑΣ είχε γίνει με τυμπανοκρουσίες μετά τη δολοφονία Φύσσα. Τώρα, το πουλόβερ αρχίζει να ξαναπλέκεται.

Ως ΚΕΕΡΦΑ έχουμε ήδη στοιχειοθετήσει το μέγεθος τόσο της διασύνδεσης ΕΛΑΣ-νεοναζί, όσο και της απάτης του πορίσματος αυτοκάθαρσης: είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να γίνεται έλεγχος αυτοκάθαρσης και να αναφέρονται ως εμπλεκόμενοι λιγότεροι (!) αστυνομικοί από όσους έχουν δημοσιοποιηθεί μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ και την αρθρογραφία στον ημερήσιο τύπο (βλ. σχετικά την αναλυτική μελέτη που έχουμε δώσει στη δημοσιότητα).

Οι δίκες των νεοναζί που συμμετείχαν στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές, με σημαντικότερη αυτή τη στιγμή τη δίκη των δολοφόνων του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, δεν θα είναι οι τελευταίες. Θα ακολουθήσουν και οι δίκες αυτών που έδωσαν τις πολιτικές εντολές για την προστασία των ταγμάτων εφόδου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, αλλά και ο υπουργός Ν. Δένδιας θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: