Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ξανά στον εισαγγελέα ο Μπακατσέλος του Αγγελιοφόρου

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται εκ νέου σήμερα, Τετάρτη, στις 10 π.μ., ο επιχειρηματίας Βασίλειος Μπακατσέλος, ο οποίος συνελήφθη χτες, Τρίτη, το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και διανυκτέρευσε κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα της πλατείας Δημοκρατίας, επί της οδού Δωδεκανήσου 4.  
Σε βάρος του Βασίλειου Μπακατσέλου, ο οποίος είναι γιος του γνωστού εκδότη και βιομήχανου Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου από προηγούμενο γάμο, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, επειδή δεν κατέβαλε εμπροθέσμως το δώρο Χριστουγέννων του τρέχοντος έτους στους 125 απλήρωτους εργαζόμενους του εκδοτικού συγκροτήματος του «Αγγελιοφόρου». 
 Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης καλείται να αποφασίσει σήμερα εάν ο συλληφθείς θα δικαστεί αμέσως από το αρμόδιο δικαστήριο ή εάν θα οριστεί τακτική δικάσιμος, οπότε ο κ. Μπακατσέλος θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει να αναβληθεί η δίκη του, προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και βεβαίως να αξιοποιήσει προς όφελός του τις αργίες των Χριστουγέννων.

Περισσότερα στο:https://agelioforum.wordpress.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: