Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Eλεύθερη ΕΡΤ - εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας


Απεργιακό Ταμείο ΠΟΣΠΕΡΤ ΕΘΝΙΚΗ: GR39011018000000180480    
             
 ...ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΡΤ,
ΜΕ ΤΟΝ  ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΔΗΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΗΣ ERTOPEN.

ΤΕΤΑΡΤΗ  17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014  ΣΤΙΣ  20.00 ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 463
18  ΜΗΝΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Δεν υποχωρούμε, δεν λοξοδρομούμε, συνεχίζουμε αταλάντευτα μαζί με την κοινωνία, μέχρι τη δικαίωση που είναι ορατή!

Διανύουμε τον 19ομήνα (5 μήνες  μέσα από το ραδιομέγαρο και 12 μήνες  από τα γραφεία μας ) αυτού του μοναδικού και ανυποχώρητου αγώνα, για την ελεύθερη και ανοικτή  λειτουργία της ΕΡΤ μέσω του ertopen.com  Ρ/Φ από τα  FM-ΜΕΣΑΙΑ- ΒΡΑΧΑΙΑ και το από τους 17 περιφερειακούς Ραδιοφωνικούς και Τ/Ο από την ΕΡΤ3 , στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι και η κοινωνία σε όλη την Ελλάδα, που δεν αποδεχτήκαμε το φασιστικό βίαιο μαύρο στην ΕΡΤ και τις παράνομες απολύσεις μας, δημιουργήσαμε ένα κίνημα διαμαρτυρίας και αντίστασης απέναντι στην παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση της φαύλης Κυβέρνησης των μνημονίων και του μαύρου.

Αυτός ο απαράμιλλος αγώνας, με τους 17 νεκρούς, δε καταγράφεται!

Πως μπορεί να καταγραφεί η ψυχή, η αξιοπρέπεια, το αίμα, ο πόνος, τα συναισθήματα, αλλά και η δύναμη και το πείσμα για την τελική δικαίωση ;
Στιγμές του αγώνα έχουν αποθανατιστεί  σε ΦΩΤΟΓΡΑΦIΕΣ και VIDEO.                  

 ‘‘Οι απαθανατισμένες αυτές στιγμές θα παραμείνουν όχι σαν απλές αναμνήσεις αλλά ζωντανές έμψυχες διεκδικήσεις για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και βέβαια ελεύθερη, αχειραγώγητη ενημέρωση και παράδειγμα για να εμπνέουν, να σηματοδοτούν  και να εμψυχώνουν τους συλλογικούς αγώνες’’  
Ζ.Κ

Όλα τα ντοκουμέντα συνολικά  θα υπάρξουν, στο σίγουρα αίσιο τέλος του αγώνα μας, με την επιστροφή μας στο ραδιομεγαρο και στην ΕΡΤ!

Στις 17/12/2014 στις 20.00 η ΠΟΣΠΕΡΤ στο χώρο της κάνει ΕΓΚΑΙΝΙΑ ξεκινώντας αυτή τη διαρκή έκθεση  φωτογραφίας με 1100 επιλεγμένες φωτογραφίες από τις 6000 που έχει στη διάθεσή της μέχρι σήμερα από τους συναδέλφους και αλληλέγγυους αγωνιστές φωτογράφους μας. 

Την έναρξη της τελετής θα κάνουν οι ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΗΡΑΣ οι οποίοι θα βραβευτούν για την προσφορά τους και την αλληλεγγύη στον αγώνα μας, σας περιμένουμε όλους  . 

ΕΠΙΣΗΣ θα απονεμηθεί από την ΠΟΣΠΕΡΤ έπαινος σε όλους τους συντελεστές (όλων των ειδικοτήτων) των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ της ERTOPEN καθώς και σε όλους τους ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ σε συνέχεια της βράβευσης τους  από τον ΠΣΑΤ.

Κρατάμε  ψηλά την σημαία της αξιοπρέπειας και του σεβασμού ενός ολόκληρου ιστορικού θησαυρού της χώρας μας. Έχουμε χρέος !

Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη λειτουργία του μοναδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας με πραγματικά δημόσιο χαρακτήρα.

Απέναντι στα ισχυρά πολιτικό-οικονομικά συμφέροντα, που επιδιώκουν να ρημάξουν και να ξεπουλήσουν το δημόσιο πλούτο και τις υποδομές της χώρας χωρίς να υπάρχουν αντιστάσεις και κριτική, οι «απολυμένοι εργαζόμενοι» της ΕΡΤ - μέσα σε αντίξοες συνθήκες- παράγουμε ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, έχοντας ως βασικές αρχές την άσκηση ελέγχου στην εξουσία και την ποιοτική πλουραλιστική έκφραση, αντίστοιχα.

  Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, έτσι θα νικήσουμε

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ- ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

         ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
                                                                                                      
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ 

……ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: