Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Συνέδριο ΠΟΣΠΕΡΤ

ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Ε.Τ.Ι.Τ.Α. Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε., Ε.Τ.Ε.Ρ., Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε, Ε.Τ.Ι.Τ.Κ.- ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ 2009
ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου.
Η ομάδα που διοικεί την ΠΟΣΠΕΡΤ για να μην χάσει τον έλεγχο, προσπαθεί να μαγειρέψει το αποτέλεσμα. Θέλει να αποκλείσει μια ομάδα συνέδρων, αυτών της ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοτηλεόρασης ζητώντας τους 180.000 € λίγες μέρες πριν από το συνέδριο. Ναι ΕΚΑΤΟ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!
Το δικαστήριο, με απόφασή του, επιτρέπει στους εκπροσώπους των σωματείων ΕΤΙΤΑ, ΕΤΕΡ, ΕΤΙΤΒΕ να συμμετέχουν και να ψηφίσουν στο συνέδριο.
Αυτή η ομάδα της ΠΟΣΠΕΡΤ, δηλαδή οι Κοντιζάς, Μητρόπουλος, Σαουλίδης, Κοντός, Μακρής, Παπάς, από την ΠΑΣΚΕ και οι Αντωνόπουλος, Φωτοδήμος από την ΔΑΚΕ ισχυρίζεται ότι θα αγνοήσει την απόφαση του δικαστηρίου και θα εφαρμόσει το καταστατικό, όπως εκείνη νομίζει.
Ακόμα ενημερώνουν τους καλεσμένους του συνεδρίου (κόμματα, ΓΣΕΕ, ΕΚΑ, πολιτικούς, δημοσιογράφους) να πάνε στο συνέδριο στις 12 Φεβρουαρίου.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ;
ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ;
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ;

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΟ 24ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ, ΕΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 9.00 Π.Μ. ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 136)

1 σχόλιο:

PASKE_ERT είπε...

Αυτά που αναγράφεις νείναι τοπυλάχιστον ανακριβή και παραποιούν την αλήθεια. Αν θέλεις και άλλη άποψη ενημερώσου απο το : paskeert.blogspot.com , θα είναι αρκετά οφέλιμο για όλους. Επειδή κάπου διάβασα ότι είναι τιμή σας που συνεργάζεστε με τους υπό διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ, καλλίτερα θα ήταν να είχατε ενημερωθεί, ποιοί ήταν συνυπεύθυνοι για τις αμαρτωλές συμβάσεις που κατηγορούν την ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ. Μήπως κάποιος από αυτούς ήταν τότε Γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ και άλλοι είχαν άλλες θέσεις; Μήπως αυτοί που σήμερα απαρτίζουν την ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ είναι πιό καθαροί από τους υπό διαγραφή;
Για να γνωρίζετε επίσης, να ανφέρω, ότι πριν τις εκλογές των συλλόγων, έγινε προσπάθειες από το κόμα, για να ενωθούν και να κατέβουν σε ένα ψηφοδέλτιο. Οι εν λόγω όμως έγραψαν το κόμμα κανονικά. Ούτε καν παρουσιάσθηκαν, παρά τις επανηλλειμένες προσκλήσεις. Εξ αφορμής αυτού του γεγονότος προέκυψαν οι διαδικασίες διαγραφής και όχι από παρέμβαση της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΣΚΕ ΕΡΤ. Ευχαριστώ για τον χώρο που θα μου διαθέσετε!!!