Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΤ και συμβασιούχοι

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
Λάβαμε απο έναν πρώην συμβασιούχο της ΕΡΤ το παρακάτω κείμενο για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο πρόεδρος των συμβασιούχων στην επιλογή ορισμένων ηχοληπτών και δημοσιογράφων.
"Τα κριτήρια για τους ηχολήπτες είναι να έχουν πτυχίο ηλεκτρονικού, για τους δημοσιογραφους απολυτήριο Λυκείου. Δείτε παρακαλώ τα ονόματα που πέρασαν (ηχολήπτες δημοσιογράφους) και που απασχολούνταν πριν διακοπούν οι συμβάσεις. Χορωδός έγινε δημοσιογράφος, απο την παραγωγή μια άλλη έγινε κι αυτή δημοσιογράφος. Με ποιά κριτήρια πήραν αυτούς που πήραν δεν θα έπρεπε να ξέρουμε;Και το σηαμντικότερο απ όλα, η ξεφτίλα του Παπαγεωργίου ...τα έκανε πλακάκια με τον πρόεδρο των συμβασιούχων Γιάννη Πρίντεζη, σχεδόν κάθε μέρα στο γραφείο του ήταν, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει τη θεσούλα του, όπως και έγινε τελικά, λέγοντας σε εμάς οτι όλα θα πάνε καλά. Δυστυχώς τίποτα δεν πήγε καλά για εμάς παρά μονο για τον πρόεδρο των συμβασιούχων της ΕΡΤ που δεν έχει ούτε απολυτήριο Λυκείου.Αυτό είναι σίγουρο, άρα πως πέρασε σαν ηχολήπτης;;; Να δούμε τα χαριά του, τα πτυχία του και να μας πει πως πέρασε αυτός και δεν πέρασαν άλλα παιδιά. ΌΛοι οι συμβασιούχοι τον έχουμε στη μπούκα και νοιώθουμε αδικημένοι."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αδελφια "ξεχασατε" να βάλετε την πηγη της επιστολης

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξεχνάμε κάτι τέτοια, μας ήρθε με mail που εκτός από το ότι δεν είνα κανονικό όνομα, μάλλον δεν θα εξυπηρετούσε τον αποστολέα να το δίναμε στη δημοσιότητα. Προφανώς και το είδαμε και στο anergoidimosiografoi.blogspot.com, αλλά δεν ξέρουμ αν στάλθηκε με mail γενικά, ή κάποιος το πήρε από εκεί και μας το έστειλε (γι αυτό και η θεματική "επιστολές" στην ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

οκ απλα το ειπαμε γιατι στο mail που μας ήρθε το κείμενο ηταν γραμμενο με greeklish και κεφαλαια γραμματα και κάτσαμε και το ξαναγραψαμε ....

ολα καλα κανένα πρόβλημα

εξαλλου εχουμε κοινους στοχους και ιδεες