Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κι άλλες απολύσεις σε Πήγασο-ΔΟΛ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.)

Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Για άλλη μια φορά η ιδιοκτησία της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" προχώρησε σε εκδικητικές απολύσεις πέντε συναδέλφων, μεταξύ των οποίων και ο πρώην γενικός γραμματέας της Π.Ο.Ε.ΣΥ., Γιώργος Γιουκάκης. Αποδεικνύεται ότι η εργοδοσία εκδικείται όσους επιδιώκουν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην εργασία, αρνούμενοι να υποκύψουν σε εκβιασμούς και επιβολές μείωσης αποδοχών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" για την προσπάθεια υπονόμευσης των ΣΣΕ, την καλλιέργεια κλίματος φόβου κι ανασφάλειας και δηλώνει αλληλέγγυα στην προσπάθεια της Ε.Σ.Η.Ε.Α. να πετύχει την ανάκληση των απολύσεων των πέντε συναδέλφων.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Υ.Γ.σημείωση του blog: μόλις μάθαμε και για δύο απολύσεις διοικητικών συναδέλφων στο ΔΟΛ. Πρόκειται για τον Χρήστο Μαίδη, πρόεδρο της ΕΠΠΗΤ (Ενωση Προσωπικού Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπο) και τον Μιχάλη Πρωτολάτη, διευθυντή στις οικονομικές υπηρεσίες αλλά απο τους ελάχιστους (αν όχι ο μόνος) διευθυντές που είχε κρατήσει φιλεργατική στάση όλο το προηγούμενο διάστημα των απολύσεων.
Ο Ψυχάρης προκαλει με απολύσεις που σκοπό έχουν να εκφοβίσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους

Δεν υπάρχουν σχόλια: