Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Περαστικά μας....


Με έκπληξη έγινε γνωστό και την ώρα που αυτή άρχιζε, ότι σήμερα το μεσημέρι γίνεται συνέλευση δημοσιογράφων στην ΕΡΤ ( και δεν αναφερόμαστε στη γνωστή συνέλευση της ΕΡΑ στις 12), που ούτε στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ είναι αναρτημένη, ούτε στο Blog των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, ούτε αρκετοί συνάδελφοι με τους οποίους είχαμε επικοινωνία είχαν ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με mail, ούτε στο εσωτερικό δίκτυο ανακοινώσεων & αλληλογραφίας υπάρχει σχετική ενημέρωση. Ακόμα και τώρα με τη συνέλευση σε εξέλιξη, υπάρχουν συνάδελφοι σαν προσωπικό ασφαλείας που δεν γνώριζαν ότι στο ίδιο κτήριο γίνεται συνέλευση, στην οποία τουλάχιστον δύο μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ είναι παρόντα.

Αυτές τις διαδικασίες να τις χαίρονται όσοι τις «οργανώνουν», αλλά δεν προωθούν ούτε στο ελάχιστο τις διεκδικήσεις ενάντια στην ΚΥΑ και για παραμονή των ΣΟΧ.


Y.Γ. και καλά όσοι πήγαν αυτοβούλως για να περιμένουν το αποτέλεσμα της συνάντησης ΕΣΗΕΑ-ΕΡΤ, οι αγαπητοί μας που είναι μέλη του ΔΣ δεν μπήκαν στον κόπο να ελέγξουν από το βαρδιόχαρτο, τί ιδιότητα κατέγραφαν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί?

Δεν υπάρχουν σχόλια: