Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΡΑ Αιγαίου παραμένει ζωντανή - http://www.era-aegean.gr

Η ΕΡΑ Αιγαίου παραμένει ζωντανή - http://www.era-aegean.gr
font size  decrease font size  increase font size


Οι εργαζόμενοι – ες στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ και σε ολόκληρη την ΕΡΤ συνεχίζουμε, κοντά τέσσερεις μήνες τώρα, να αντιστεκόμαστε στο  πραξικοπηματικό κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλέορασης.
Η κυβέρνηση των μνημονίων προσπαθεί λυσσαλέα και με αθέμιτα μέσα να πλήξει τον αγώνα μας, εφαρμόζοντας τις προσφιλείς, σε κείνη,  πρακτικές της διάσπασης, της υποσχεσιολογίας και των απειλών για εισαγγελικές παρεμβάσεις και ματ!  Δε μας τρομάζουν! Μας εξοργίζουν και μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε.
Διαθέτοντας σε ημετέρους εκατομμύρια ευρώ μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες και με ένα διαγωνισμό προσλήψεων παρωδία κατάφεραν μόνο να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό έκτρωμα που φέρει τον τίτλο «ΔΤ» και αποτελεί ντροπή για την ιστορία της πραγματικής Δημόσιας Ραδιοτηλέορασης της χώρας μας. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και συνδικαλιστικές ομοσπονδίες καταδίκασαν το συγκεκριμένο μόρφωμα  και το σύνολο του κόσμου του γύρισε την πλάτη.
Όσο για τη «διάδοχη» κατάσταση της ΕΡΤ τη ΝΕΡΙΤ η μόνη εξέλιξη που υπάρχει είναι ο σκυλοκαυγάς μεταξύ κυβερνητικών παραγόντων και υπηρεσιακών στελεχών για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΣ. Κάνουν τα ίδια τα οποία επικαλέστηκαν ως παθογένειες για να δικαιολογήσουν το κλείσιμο της ΕΡΤ.  Τα καταγγέλλαμε τότε και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.
Από την προηγούμενη εβδομάδα ο πομπός της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ στον Προφήτη Ηλία Μυτιλήνης δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχό μας και για λόγους που δεν μπορούμε να διευκρινίσουμε σταμάτησε να λειτουργεί. Μετά τα γεγονότα  στον Όλυμπο Λέσβου, ήταν ο τελευταίος πομπός  σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίου, που μετέφερε τη φωνή των νησιωτών στα ερτζιανά, και κάλυπτε το ανατολικό και κεντρικό νησί. Δυστυχώς το ΜΑΥΡΟ κάλυψε πλέον ολοκληρωτικά τις συχνότητες της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο.
Όσο όμως κι αν προσπαθούν δε θα καταφέρουν να μας φιμώσουν. Οι εργαζόμενοι – ες στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συνεχίζουμε να παράγουμε καθημερινά ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο μεταδίδεται από τον ιστότοπο:  http://www.era-aegean.gr
Ακούστε το και διαδώστε το!

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για ελεύθερη και πραγματική δημόσια ενημέρωση.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για αξιοπρέπεια, δημοκρατία, δικαιοσύνη, δημοκρατία.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην πολιτική των μνημονίων συντασσόμενοι –ες με τους συναδέλφους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.    

http://www.era-aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: