Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΕΡΦΑ: Η ΝΔ αποφυλακίζει τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, 
Τηλ. 2013232871, 6932828964
Η ΝΔ αποφυλακίζει  τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

 Όλοι στην Αντιφασιστική Συνάντηση  5, 6 Οκτώβρη στο Γήπεδο Μπάσκετ του Ρούφ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μνήμης για το Παύλο Φύσσα, Κερατσίνι, Π.Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας ,Κυριακή 6/10 3μμ

«Η αποφυλάκιση των επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι μια κίνηση καθοδηγούμενη από τη κυβέρνηση της ΝΔ. Φάνηκε πόσο υποκριτικές ήταν οι κραυγές του πρωθυπουργού και των υπουργών του για τσάκισμα των νεοναζί από το συνταγματικό τόξο κάτω από την ηγεσία της ΝΔ. Η κυβέρνηση Σαμαρά για να διασώσει τους μηχανισμούς που προώθησαν την επίδειξη πυγμής κατά της αριστεράς και των συνδικάτων  και τη ρατσιστική πολιτική της άνοιξε τους  πόρτες των κρατητηρίων σε  νεοναζί εγκληματίες. Αντίθετα, αγωνιστές μπορεί να  κρατούνται μέχρι και δεκαοκτώ μήνες χωρίς απαγγελία καμιάς κατηγορίας
Όσο ο Σαμαράς και ο Δένδιας παραμένουν στην κυβέρνηση, η δικαστική αντιμετώπιση της εγκληματικής  συμμορίας της Χρυσής Αυγής θα μετατρέπεται σε παρωδία, προκαλώντας τα αντιφασιστικά αισθήματα του κόσμου που πλημμύρισε με οργή τους δρόμους μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Η απόκρουση της φασιστικής απειλής της Χρυσής Αυγής δεν θα έρθει αναθέτοντας στα κυβερνητικά κόμματα  το έργο της κάθαρσης των αστυνομικών και άλλων κρατικών μηχανισμών που συγκάλυψαν τα εγκλήματα των συμμοριών των νεοναζί. Θα έρθει από την κλιμάκωση της μαζικής αντιφασιστικής και αντιρατσιστικής δράσης του κινήματος αλλά και των αγώνων των εργαζόμενων ενάντια στις κυβερνητικές επιθέσεις και το φασισμό.
Οι αποφυλακίσεις των νεοναζί είναι μια πρόκληση που χρειάζεται  άμεση απάντηση. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Αντιφασιστική Συνάντηση, στην Πανελλαδική συνέλευση και την διεθνή συνάντηση στις 5 και 6 Οκτώβρη για κλιμακώσουμε τη δράση μας. Για να επιβάλουμε το κλείσιμο των Γραφείων των νεοναζί και να προχωρήσει η εξάρθρωση της εγκληματικής  συμμορίας.
Καλούμε σε ανοικτή κινητοποίηση στο Κερατσίνι την Κυριακή 6 Οκτώβρη στις 3μμ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: