Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για συμμετοχή στελέχους της ΓΣΕΕ σε εκπομπή της ΔΤ


Αν και η ΓΣΕΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στο διαρκή αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ απέναντι στο ‘μαύρο’ της κυβέρνησης, οι πράξεις στελεχών της φανερώνουν το αντίθετο. Για πρώτη φορά συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ νομιμοποιεί την λειτουργία του κυβερνητικού εκτρώματος πληροφόρησης, συμμετέχοντας σε εκπομπή της Δ.Τ.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της και τονίζει:"Η παγκόσμια κοινότητα και ο ελληνικός λαός έχουν γίνει αλληλέγγυοι από την πρώτη στιγμή σ’ αυτό τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, χωρίς πάτρωνες και ιδιοτέλεια, που δίνεται για τους θεσμούς, τη δημοκρατία, τα εργασιακά δικαιώματα, για την αξιοπρέπεια του εργατικού κινήματος, αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κάτι που έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια η ηγεσία της ΓΣΕΕ".              


Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ
Η ΓΣΕΕ για ακόμα μια φορά απέδειξε την σταθερή συμπαράσταση της στο διαρκή αγώνα μας για την λειτουργία της ΕΡΤ απέναντι στο ‘μαύρο’ της κυβέρνησης!!!  Ως αλληλεγγύη στους 2.656 και τριακόσιους συμβασιούχους απολυμένους, η  Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, δηλαδή την καταναλωτική ένωση της ΓΣΕΕ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ στην προηγουμένη θητεία και αποσπασμένη σήμερα στη ΓΣΕΕ, για να εκπληρώσει αποτελεσματικά το έργο της, σήμερα το πρωί ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες μέσω της ΔΤ (μόρφωμα δημόσια τηλεόραση). Είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ νομιμοποιεί την λειτουργία του κυβερνητικού εκτρώματος πληροφόρησης.
Βέβαια ήταν «συντεταγμένη» κι αυτή στην παραίνεση; ( η ΓΣΕΕ να έχει δικό της χρόνο στην Νέα Δημόσια Τηλεόραση- ανακοίνωση 2551/ 27.9.2013) του άλλου μεγαλοστελέχους της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ και προέδρου του εργατικού κέντρου Ελευσίνας Ν. Ηλιόπουλου.
Ότι σύμμαχος της κυβέρνησης στην προσπάθεια φίμωσης της ΕΡΤ και της απαξίωσης του αγώνα των εργαζομένων εδώ και 4,5 μήνες, θα ήταν η ΓΣΣΕ ούτε εμείς δεν το περιμέναμε!!!                                                                                  
Συγχαρητήρια, κάθε μέρα αποκαλύπτεσθε.
Ο σοφός λαός λέει: ή παπάς -παπάς ή ζευγάς- ζευγάς και τα δυο δε γίνεται.                     
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μετρώντας εχθρούς και φίλους...
Η παγκόσμια κοινότητα και ο ελληνικός λαός έχουν γίνει αλληλέγγυοι από την πρώτη στιγμή σ’ αυτό τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, χωρίς πάτρωνες και ιδιοτέλεια, που δίνεται για τους θεσμούς, τη δημοκρατία, τα εργασιακά δικαιώματα, για την αξιοπρέπεια του εργατικού κινήματος, αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κάτι που έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια η ηγεσία της ΓΣΕΕ.                                                                          
Επιλέξαμε  τον δύσκολο - μα σωστό - δρόμο και είμαστε σίγουροι ότι μας οδηγεί στη νίκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: