Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση Σωματείου Vodafon

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Σωματείου Εργαζομένων Vodafon
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΄ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ’

Στη συνέλευση του Σωματείου μας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Παλλήνης, με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων τεχνικών που εμπλέκονται στο σχέδιο ίδρυσης της ‘νέας εταιρίας’, αποφασίστηκε ότι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ‘ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ’.

Στη συνέλευσή μας αποφασίστηκαν τα παρακάτω:


  • Απορρίπτουμε το σχέδιο της Διοίκησης για ίδρυση ‘νέας εταιρίας’, αρνούμαστε την μεταφορά μας σε αυτήν. Οι εργαζόμενοι σε Vodafone και Wind, μπορούμε να υλοποιήσουμε τo Network Sharing, όπως και κάθε έργο, χωρίς ‘νέες εταιρίες’, χωρίς να χάσουμε τα δικαιώματά μας.
  • Δεν υπογράφουμε τίποτα που αφορά στη ‘νέα εταιρία’, δεν απαντάμε σε κανένα σχετικό mail της Διοίκησης, για κάθε ενέργεια ενημερώνουμε-συντονιζόμαστε με το Σωματείο.
  • Κλιμακώνουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις με την πραγματοποίηση 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στη VODAFONEμε ανοιχτή ημερομηνία, που θα οριστεί σε συντονισμό με το Επιχειρησιακό Σωματείο στη WIND.
  • Συγκροτούμε απεργιακές επιτροπές για την καλύτερη οργάνωση και επιτυχία των κινητοποιήσεών μας.
  • Δεν συμμετέχουμε ατομικά σε meetingsμε θέμα την ‘νέα εταιρία’, αποχωρούμε από meetings όπου τίθεται το θέμα της ‘νέας εταιρίας’. Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε με όσους θέλουν να μας πείσουν να θυσιάσουμε τα κατοχυρωμένα δικαιώματά μας.
  • Ενημερώνουμε το Σωματείο για κάθε σχετικό meeting, παρεμβαίνουμε συλλογικά με το Σωματείο μας για να εκθέσουμε τις θέσεις μας, απαιτούμε να γίνουν σεβαστά τα αιτήματα των εργαζομένων ενάντια στην ίδρυση της ‘νέας εταιρίας’.
  • Είμαστε σε ετοιμότητα. Απαντάμε σε κάθε εκβιαστική κίνηση της Διοίκησης με Έκτακτη Γενική Συνέλευση και μαζικές κινητοποιήσεις.




Συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε τον δρόμο που ανοίξαμε με τις επιτυχημένες Στάσεις Εργασίας και 24ωρες Απεργίες σε Vodafone και Wind.

Με την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας μπορούμε και θα ματαιώσουμε τα σχέδια της Διοίκησης για ίδρυση «νέας» εταιρίας.

Tο Δ.Σ. του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων Vodafone-Πάναφον

Δεν υπάρχουν σχόλια: