Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η απόλυτη ξεφτίλα: Στέλεχος της ΔΤ πήγε να κάνει τον εισηγητή σε σεμινάρια απολυμένων της ΕΡΤ - Οι αντιδράσεις τον "έκοψαν"

...αναδημοσίευση από www.ertopen.com...


Aπίστευτη πρόκληση σε βάρος των απολυμένων της ΕΡΤ, αποτέλεσε το γεγονός, ότι στα επιδοτούμενα σεμινάρια που αρχίζουν αυτές τις μέρες, τους πέρασαν στο πρόγραμμα σαν εκπαιδευτή (για ένα μήνα με 6ωρα στις νέες τεχνολογίες), τον πρώην υπεύθυνο (τεχνικός) του www.ert.gr, που πέρασε κατευθείαν στη ΔΤ και ακολούθως στη ΝΕΡΙΤ.
Ήταν από τα πρόσωπα που είχε καταγγείλει η ΠΟΣΠΕΡΤ, ότι μαζί με άλλους ντυμένοι με μπλέ μπουφάν για να μοιάζουν από μακριά με αστυνομικούς και με συνοδεία αστυνομίας είχαν εισέλθει στο ραδιομέγαρο λίγο μετά την εισβολή των ΜΑΤ. Δείτε ΕΔΩ.
Ακολούθως μεταφέρθηκε στο site της ΔΤ, όλη η δουλειά των εργαζόμενων της ΕΡΤ πριν το λουκέτο, με αποτέλεσμα το δημοσιογραφικό τμήμα του www.ert.gr από το οποίο κανένας δεν πήγε στη ΔΤ να βλέπει τη δουλειά του αναρτημένη στο πειρατικό - μνημονιακό site.
Για το θέμα είχε κάνει καταγγελία η ΠΟΕΣΥ. Δείτε την ΕΔΩ.
Oι συμμετέχοντες στα σεμινάρια είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θα ανέχονταν εκπαιδευτές - εισηγητές από τη ΔΤ, ξεσηκώθηκε σάλος και τελικά το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας, "έκοψε" τον εκπαιδευτή, που πήγε και από εκεί να βγάλει το εξτραδάκι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: