Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΕΣΗΕΠΗΝ: Επίσκεψη στα βαφτιστήρια

       

Κοντά στις οικογένειες που διαμένουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ρηγανόκαμπο βρέθηκαν, εν όψει του Πάσχα,  οι φορείς της πόλης που πριν από 17 περίπου χρόνια είχαν βαφτίσει ομαδικά, μετά από πρωτοβουλία μελών της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), παιδιά του καταυλισμού.    

   Στόχος της επίσκεψης ήταν η διανομή δώρων σε όλα τα παιδιά του καταυλισμού.

 Ο Κωνσταντίνος, ο Διονύσιος, η Πολυτίμη, ο Σωτήρης, ο Αλέξανδρος, η Κωνσταντίνα, ο Ασημάκης, η Ανθούλα και τα άλλα παιδιά, είχαν βγει στο δρόμο και περίμεναν τους νουνούς τους οι οποίοι κάθε χρόνο δεν τους ξεχνούν. Μόλις αντίκρισαν τα αυτοκίνητα να πλησιάζουν τα πρόσωπά τους  έλαμψαν και τρέχοντας έσπευσαν να πάρουν τα δώρα τους.


    Οι επισκέπτες είχαν φροντίσει να πάρουν δώρα για όλα τα παιδιά του καταυλισμού καθώς και τρόφιμα για τις οικογένειές τους. Στην χθεσινή επίσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της ΕΣΗΕΠΗΝ ο πρόεδρός  της  Κυριάκος Κορτέσης, ο γραμματέας Γιώργος Καρβουνιάρης και το μέλος Μαρίνα Ριζογιάννη, εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών η γραμματέας Λίτσα Παπαδοπούλου,  από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» η Κική Ζαφείρη  και από την  ομάδα εθελοντών του Σώματος Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Πάτρας οι: Ιωάννης – Χρήστος Σπηλιόπουλος, Βασίλειος Κουτρουμάνης, Μαρία Μηνά και Σοφία Παπαδοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: