Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Κλείνει το Patra TV


φωτο από τις εγκαταστάσεις του καναλιού

Ανακοινώσεις για το κλείσιμο του Patra TV έχουν εκδοθεί, από ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ,EΣΗΕΜΘ κλπ


Από την εφημερίδα "Πελοπόννησος":Επιστολή σε Ρουσόπουλο και ΕΣΡ για το Patra tv.Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων και η Ενωση Τεχνικών Τηλεόρασης ώστε να αποτραπεί η διάλυση της εταιρείας του τηλεοπτικού σταθμού Patra tv, εστάλη επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας Θόδωρο Ρουσόπουλο με κοινοποίηση και στον πρόεδρο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ιωάννη Λασκαρίδη με τις υπογραφές βουλευτών, του Νομάρχη, Δημάρχων και άλλων εκπροσώπων φορέων της περιοχής.


Από το site του Patra TV: "Η ιστορία του Patra TV ξεκινά το 1989, όταν πρωτολειτουργεί ο σταθμός. Το 2001 περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Ομίλου Πολέμη, γνωστού από το 1927 για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο χώρο της ναυτιλίας.
Μια επένδυση ύψους 4,5 εκ. ευρώ, κίνηση πρωτοφανής στο χώρο της περιφερειακής τηλεόρασης, εκσυγχρόνισε το σταθμό σε όλα τα επίπεδα (υλική υποδομή, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό) και δημιούργησε τις βάσεις για τη νέα του πορεία".

Εκτός από τις ιστοσελίδες των συνδικαλιστικών οργανώσεων, τοπική ενημέρωση μπορείτε να βρείτε στα www.imeranews.gr,www.simerini.gr,www.peloponnisos.com.gr,www.patranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: