Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Αγιατολάχ Εργοδότης



φωτο το έγγραφο και ο επικοινωνιακός σύμβουλος του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Δίνουμε στη δημοσιότητα απόσπασμα από το έγγραφο της δημοτικής επιχείρησης
"επικοινωνία 94 FM" του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με το οποίο επιχειρήθηκε η αντισυνδικαλιστική απόλυση του εκπροσώπου των δημοσιογράφων στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ Τάσου Τατάρογλου (ήδη με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, ο συνάδελφος επανήλθε στην εργασία του και στο τέλος Ιουλίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα). Προσέξτε το επιχείρημα ότι απολύεται επειδή είναι ανύπαντρος και δεν έχει
οικογενειακές υποχρεώσεις!! Εκτός από την τραγική ομοιότητα με τις καραμπινάτες παρανομίες σε συνοικιακά σούπερ μάρκετ που βάζουν εργαζόμενες να υπογράφουν δηλώσεις ότι δεν θα μείνουν έγκυες, αλλιώς θα απολυθούν, για να γλιτώσει το επίδομα η εργοδοσία (με την ένοια του ελέγχου της οικογενειακής ζωής των εργαζομένων από την εργοδοσία), υπάρχει και άλλη μια "ιδεολογική" συγγένεια.
Στην ειδησεογραφία των ημερών, μια παρόμοια είδηση ήρθε από κρατική επιχείρηση του Ιράν, όπου καλούνται οι ανύπαντροι εργαζόμενοι να παντρευτούν, αλλιώς θα απολυθούν!!
Για την ιστορία, από την παράνομη (όπως προέκυψε από έγγραφο της Περιφέρειας, που δώσαμε πρόσφατα στη δημοσιότητα) σύνθεση του Δ.Σ., την απόλυση υπέγραψαν ο "Αγιατολάχ" Δήμαρχος Σ. Γεωργόπουλος και οι "μουλάδες" του Οικονομίδης, Χατζημήτσος, Σιωμόπουλος. Έτσι για περάσουν στην ιστορία του κλάδου και να τους αποδίδονται οι δέουσες "τιμές".

Επίσης το έγγραφο προαναγγέλει απολύσεις (από 57 εργαζόμενους θέλει να φτάσει τους 34).

Κυκλοφορεί την ερχόμενη βδομάδα το καλοκαιρινό τεύχος των F.Crimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: