Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Σε νέα δολοφονία προχώρησαν οι εφοπλιστές στην ζώνη του Περάματος. Μέχρι στιγμή 8 νεκροί εργάτες, δύο αγνοούμενοι και αρκετοί τραυματίες είναι ο απολογισμός της απληστίας των εφοπλιστών και των εργοδοτών στην Ζώνη. Αναγκάζουν τους εργαζόμενους να μπαίνουν χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας στα αμπάρια για να κάνουν καθαρισμό, για να κερδίσουν μερικές μέρες απο τον παροπλισμό του καραβιού.
Συνυπεύθυνη και η κυβέρνηση που στηρίζει με νύχια και με δόντια τους εφοπλιστές και το "δικαίωμά τους" να κερδίζουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ακόμη και αν το κόστος είναι οι ανθρώπινες ζωές.
Καλούμε όλα τα συνδικάτα, όχι μόνο να καταγγείλουν το νέο έγκλημα σε βάρος των εργατών του Περάματος, αλλά πολύ περισσότερο να καλέσουν κινητοποιήσεις για να μπεί φραγμός στην εργοδοτική δολοφονική απληστία. Η ΓΣΕΕ πρέπει να σταματήσει τις διακοπές διαρκείας που έχει ξεκινήσει απο τις 19 Μάρτη και να ξεσηκώσει όλους τους εργαζόμενους.
Στις 6 του Σεπτέμβρη στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έχουμε έναν ακόμη λόγο, να διαδηλώσουμε ενάντια στην κυβέρνηση και τα αφεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: