Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ


φωτο από πρόσφατη κινητοποίηση στη βάση της Σούδας


Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες
Το Σάββατο 21 Μάρτη, στην επέτειο 6 χρόνων από την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και 10 από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία, οι ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ «γιορτάζουν» τα 60 χρόνια δεινών που έχει δημιουργήσει στην ανθρωπότητα!
Η χώρα μας έχει υποστεί πολλά. Ξέρουμε τι σημαίνει ΝΑΤΟ και αμερικάνικες επεμβάσεις: Χούντες, πόλεμοι, τρομοκρατία. Βάσεις και υπέρογκοι εξοπλισμοί. Εμπλοκή της Ελλάδας στους «Προληπτικούς» πολέμους τάχα «κατά της τρομοκρατίας» από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν μέχρι τον Καύκασο και την Σομαλία !
Η φωνή μας πρέπει να φτάσει στο Στρασβούργο
Οι εργαζόμενοι στα Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ με όλους τους εργαζόμενους!
Αυτούς που βγήκαν στους δρόμους όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία, που διαδήλωσαν ενάντια στις βάρβαρες σφαγές των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στη Γάζα απαιτώντας Λευτεριά στην Παλαιστίνη, που συνεχίζουν να απαιτούν τον άμεσο τερματισμό της κατοχής σε Ιράκ και Αφγανιστάν, τη δίκαιη λύση του Κυπριακού χωρίς βάσεις και στρατούς κατοχής. Που απαιτούν να μην υπάρχει καμιά συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε δυνάμεις κατοχής. Που απαιτούν λεφτά για τα ταμεία, τα σχολεία την Υγεία, και όχι για εξοπλισμούς
Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες
Η συμμετοχή μας στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο -Σύνταγμα 21 Μάρτη - είναι η συμβολή μας στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις αρχές Απρίλη. Χιλιάδες αντιπολεμικοί διαδηλωτές ετοιμάζονται να μετατρέψουν το Στρασβούργο σε Γένοβα του 2009, οργανώνοντας μια σειρά κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν το Σάββατο 4 Απρίλη με μια πανευρωπαϊκή διαδήλωση με σύνθημα:
"Όχι στον Πόλεμο - Όχι στο ΝΑΤΟ, 60 χρόνια είναι αρκετά!".
ΟΛΟΙ Σάββατο 21 Μάρτη 13:00 στο Σύνταγμα

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών:

Δευτέρα 16 Μαρτίου 14:00 ΠΟΣΠΕΡΤ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΙΛΙΑΡΗ

Συνάδελφοι , Συναδέλφισσες
Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 14:00 - αίθουσα συνεδριάσεων ΠΟΣΠΕΡΤ Ραδιομέγαρο Μεσογείων 432- οι εργαζόμενοι στα ΗΜΜΕ κάνουμε τη δική μας αντιπολεμική εκδήλωση, αφιερωμένη στο συνάδελφο πολεμικό ανταποκριτή Γιώργο Κοίλιαρη, που τραυματίστηκε θανάσιμα στα βουνά του Αφγανιστάν.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Χ. ΑΚΑΡΙ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ FORUM ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Φ. ΣΤΑΓΚΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Γ. ΣΗΦΑΚΑΚΗΣ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
Γ. ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: