Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Οι εργάτες του Σκαραμαγκά στο πλευρό των εργαζομένων στα ΜΜΕ



Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, συνεχίζοντας τον αγώνα τους για Ενιαίο Ναυπηγείο και Πλήρη Απασχόληση, δηλώνουν συμπαράσταση στους εργαζόμενους στον ΕΤ. Η ανακοίνωση (25 / 6/ 2009) καταλήγει:

«Mε την ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για την πλήρη απουσία παρουσίασης του θέματος του Ναυπηγείου και του Αγώνα μας από τα ΜΜΕ, δημόσια και ιδιωτικά. Εμείς πάντως συμπαραστεκόμαστε,. Στους εργαζόμενους του Ελεύθερου Τύπου που έχασαν τη δουλειά τους στο βωμό της ανταγωνιστικότητας και του σκληρού αγώνα του κέρδους και της επιχειρηματικότητας.
Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν ευνοημένοι απλήρωτοι εργαζόμενοι, αλλά οι άνεργοι είναι μιας κατηγορίας.
Η αλληλοϋποστήριξη και η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας αλλά και δείγμα προόδου της κοινωνίας».


Μόλις στην προηγούμενη ανάρτηση στο σημείο 5 αναφέραμε:
5.Να συντονιστούμε με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους που δίνουν αντίστοιχες μάχες στους δικούς τους χώρους για να σώσουν τις δικές τους δουλειές ανεξάρτητα αν ανήκουν ή όχι στον κλάδο. Οι εργαζόμενοι στο Λαναρά, στο Σκαραμαγκά στον ΟΣΕ στην Ολυμπιακή όχι μόνο πρέπει να βρουν βήμα στον City αλλά πολύ περισσότερο πρέπει να δούμε δρόμους κοινής δράσης, πίεσης προς την κυβέρνηση. Στο κάτω κάτω όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: