Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η απεργία στο Κανάλι 1 συνεχίζεται

Λάβαμε από εργαζόμενους στο Κανάλι 1 και αναδημοσιεύουμε την ακόλουθη ανταπόκριση (φωτο από τη συνέλευση στο Κανάλι 1 την περασμένη Πέμπτη). 

 
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» δεν θα λειτουργήσει κανονικά καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρούν με απεργία των τεχνικών που κήρυξε η ΕΤΕΡ [www.eter.gr] η οποία υποστηρίζετε από τους δημοσιογράφους, το προσωπικό και τους παραγωγούς.

Η Δημοτική Αρχή ειδοποίησε ότι θα απολύσει 13 εργαζόμενους την ερχόμενη Παρασκευή – προσωπικό και τεχνικούς – καθώς το ΑΣΕΠ υποστηρίζει ότι η πρόσληψη τους δεν έγινε σωστά. Αλλά η ίδια η Δημοτικό Αρχή αποδέχεται ότι η άποψη του ΑΣΕΠ στηρίζεται σε εσφαλμένα στοιχεία.

Στη συνέλευση των εργαζομένων την περασμένη Πέμπτη, στην οποία μίλησε και ο Πρόεδρος της ΕΤΕΡ Δημήτρης Καμαρινόπουλος, τονίστηκε ότι αν απολυθούν οι 13 συνάδελφοι θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι.
Η συνέλευση απαιτεί την παύση οποιονδήποτε απολύσεων και την πληρωμή των δεδουλευμένων (4 μήνες απλήρωτοι και επιπλέον οφείλονται χρήματα σε δημοσιογράφους και τεχνικούς). 

Την Τρίτη οι εργαζόμενοι στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ θα διαμαρτυρηθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: