Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Sunny TV», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, Nitro 102,5 FM, Derti 98,6 FM, «επικοινωνία 94 FM» και στο θεραπευτήριο "Σωτήρας" (όλοι με έδρα στο Ηράκλειο Αττικής), που βρίσκονται σε παρατεταμένες κινητοποιήσεις, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων και την ανατροπή των μνημονιακών μέτρων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να σταθούν αλληλέγγυοι σ' αυτούς τους αγώνες και τις εργοδοσίες (ιδιώτες και το Δήμο Ηρακλείου Αττικής), να σταματήσουν να εμπαίζουν τους εργαζόμενους και να σταματήσουν τις συνεχείς παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας, ξεκινώντας άμεσα την εξόφληση των δεδουλευμένων, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Κανένα από όλα αυτά τα σημεία δεν προέκυψε τυχαία. Πρόκειται για την εφαρμογή σε συγκεκριμένο επίπεδο, όλων των μνημονιακών πολιτικών και των αλλαγών στο θεσμικό πεδίο που έχει σχέση με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Αν η εργοδοσία είναι στο ρόλο του φυσικού αυτουργού, «ηθικοί αυτουργοί» ή καλύτερα πολιτικά υπεύθυνοι γι αυτό, είναι ο τρικομματικός θίασος της συγκυβέρνησης.
Να εξοφληθούν τώρα όλοι οι εργαζόμενοι.
Καμμία απόλυση εργαζόμενου.
Να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας για την ανατροπή των μέτρων και της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: