Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Κατατέθηκε η αγωγή για τα δεδουλευμένα του ALTER



ΑLTER ενημέρωσης συνέχεια: Σύμφωνα με ενημέρωση που εστάλη σήμερα στους διοικητικούς υπαλλήλους του τ/σ ALTER, από το σωματείο τους ΕΠΗΕΑ κατατέθηκε σήμερα επιτέλους η αγωγή για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων της περιόδου 01/01/2011 έως 31/10/2012. Ημερομηνία συζήτησης ορίστηκε η 08/01/2013. Και λέμε επιτέλους γιατί έπρεπε να ... φτάσουμε κυριολεκτικά στο παραπέντε και να προηγηθεί η εξευτελιστική και συνάμα διασπαστική για τους εργαζόμενους του σταθμού πρόταση Κουρή, που χώρισε τους υπαλλήλους του σταθμού στα δύο. Αφού τα τελευταια 24ωρα οι διαφωνίες στα groups, που έχουν δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους του ALTER στο facebook, δίνουν και παίρνουν.

   Πάντως χαρακτηριστικό της...αργοπορημένης αντίδρασης στις κινήσεις των ενώσεων είναι και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ κ.Γκανάς, ζήτησε συνάντηση με τους διοικητικούς υπαλλήλους μόλις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ελπίζουμε να ισχύσει αυτό που λέει ο λαός..."κάλιο αργά πάρα ποτέ".

Αν και αυτό το "αργά" μέχρι στιγμής μόνο τον Γιώργο Κουρή έχει ωφελήσει...που αυτός εφαρμόζει ένα άλλο ρητό: "Ουδείς επτώχευσε τάζοντας". Και στο τάξιμο ο Κεφαλλονίτης είναι μαίτρ στο είδος του...Αφού η αναβολή της τριμερής συνάντησης στο υπουργείο εργασίας που επρόκειτο να γίνει σήμερα και αναβλήθηκε...λόγω κολλήματος που επικαλέστηκε ο υπουργός, μαντέψτε ποιον εξυπηρετεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: