Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ: Όχι στον ξαφνικό θάνατο της Υγείας

από τη διαδήλωση των υγειονομικών στην Αθήνα 23/8






 Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Αυγούστου, Ημέρα Δράσης για την υγεία στο  Βόρειο Αιγαίο, με κοινό πρόγραμμα σ' όλα τα νησιά, από τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία, ενάντια στις απολύσεις, τις συγχωνεύσεις, τις υποβαθμίσεις και τις διαθεσιμότητες.

Με δυναμική παρουσία σε όλες κινητοποιήσεις που διοργανώνονται την Ημέρα δράσης για την υγεία στο Βόρειο Αιγαίο, η οποία αποφασίστηκε στην συνάντηση σωματείων στις 26 και 27 Ιουλίου που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ στη Μυτιλήνη, ανταποδίδουμε την αλληλεγγύη των υγειονομικών, που απλόχερα έχουν προσφέρει σε όλους εμάς τους εργαζόμενους της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ και συνολικά της ΕΡΤ, αλλά και υπερασπίζοντας το αγαθό της Δημόσιας Υγείας, στην προοπτική της αναβάθμισής της και όχι της διάλυσής της.

Οι εκπομπές της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ θα παρουσιάζουν όλες τις εξελίξεις από τις κινητοποιήσεις, σε όλα τα νησιά, σε συνεργασία με τους συναδέλφους-ανταποκριτές μας, ενώ θα υπάρχουν και αφιερώματα για την κατάσταση της υγείας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Μαζί με τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία

Αντιστεκόμαστε στον Πνιγμό του ΕΣΥ



Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ



 2)Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο προαύλιο της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, με Θέατρο Σκιών σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ.

Ο Σπύρος Ξυπνητός, ένας νέος και ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης, ιδιαίτερα ευαίσθητος αλλά και χιουμορίστας θα μας ψυχαγωγήσει, θα μας προβληματίσει και θα μας συγκινήσει σε μια παράσταση με το τίτλο «Ο Καραγκιόζης και η ελευθερία του λόγου» για μικρούς και μεγάλους και φυσικά με ελεύθερη είσοδο!

Μια παράσταση με τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη και την παρέα του εν μέσω κρίσης και απολύσεων. Διότι ο Καραγκιόζης πάντα εξέφραζε το λαό!



2,5 μήνες μετά το λουκέτο κρατάμε την ΕΡΤ ζωντανή!!!



Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: