Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ: Να τους ανατρέψουμε πριν μας εξολοθρεύσουν

Η Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ στηρίζει τον αγώνα κάθε εργαζόμενου απέναντι στην κυβερνητική και εργοδοτική επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας.
Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης της Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ, η οποία διεξήχθη σήμερα, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους της Ε.Τ.Ε.Ρ., των οποίων η ΣΣΕ μέσα σε τέσσερα χρόνια παραβιάζεται βάναυσα για δεύτερη φορά με κατά παραγγελία νόμους από τις κυβερνήσεις του μνημονίου.
Με απόφασή του το σώμα της Γενικής Συνέλευσης της Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ, καλεί κάθε εργαζόμενο να πλαισιώσει και να στηρίξει όλες τις συλλογικότητες, τις εργατικές ενώσεις, τις παρατάξεις και τις κινήσεις που αγωνίζονται με σαφή ταξικό χαρακτήρα απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδοσία αλλά και στα παραμύθια των ευρωμονόδρομων που θέλουν τους εργαζόμενους βορά στα νύχια των αφεντικών.
Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης, καλούμε τα μέλη της Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε διαδήλωση, κινητοποίηση ή απεργία που έχει ως σκοπό την εκδήλωση της αντίθεσής μας στην επιχειρούμενη άλωση των εργατικών δικαιωμάτων μας, όπως στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ την 1η Νοέμβρη 2014 στην πλατεία Συντάγματος και στην προετοιμασία όλου του κλάδου των εργαζομένων στα ΜΜΕ για συμμετοχή στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. στις 27 Νοέμβρη 2014.
Να τους ανατρέψουμε πριν μας εξολοθρεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: