Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Παρέμβαση στις εξετάσεις των νέων μελών


Παρέμβαση με διανομή της επισυναπτόμενης προκήρυξης, στις εξετάσεις των νέων μελών της ΕΣΗΕΑ έκανε σήμερα Δευτέρα κλιμάκιο των Financial Crimes (Νάσος Μπράτσος και Μωυσής Λίτσης).

Ακολουθεί η προκήρυξη:


Ενωτικός συνδυασμός
Financial Crimes


Ξέρεις ότι σε εμπαίζουν?

Συνάδελφε αυτοί που τώρα επισπεύδουν (για τα δεδομένα της ΕΣΗΕΑ) την εγγραφή σου, είναι αυτοί που χρόνια τώρα διατηρούν τους απαράδεκτους περιοριστικούς όρους που εμποδίζουν για χρόνια συναδέλφους να γίνουν μέλη στο σωματείο του επαγγέλματός τους.

Αναρωτήθηκες γιατί για χρόνια δεν είχες τις ίδιες παροχές και καλύψεις (και πλήρωνες από την τσέπη σου γιατρούς και φάρμακα), ενώ συνάδελφοί σου που κάνετε την ίδια δουλειά, είχαν κάλυψη από τα οικεία ταμεία?

Η επιτάχυνση της εγγραφής σου γίνεται με μόνο στόχο την υφαρπαγή της ψήφου σου, από αυτούς που κρατάνε ακόμα μεγάλο αριθμό συναδέλφων μας έξω από το σωματείο και έξω από τα ταμεία και τις παροχές τους.

Καθαρές κουβέντες, δεν θέλουμε συναδέλφους δύο ταχυτήτων, "πατρικίους" και "πληβείους", θέλουμε να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι του καταστατικού και οι εξετάσεις της ντροπής και να γίνονται όλοι μέλη του σωματείου μόλις μπαίνουν στη δουλειά, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα επαγγέλματα.

Απαιτούμε να σταματήσει το "καψώνι" στους νέους συναδέλφους, που τους κρατάει σε άγονες γραμμές για χρόνια, μέχρι να γίνουν μέλη.

Μην ξεχάσεις την ταλαιπωρία σου, μην τους δώσεις συγχωροχάρτι στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ στις 26 και 27 Μαΐου.
Στήριξε τη δύναμη της ανατροπής, τον "ενωτικό συνδυασμό Financial Crimes"




Εργασιακή ενημέρωση στο
http:financialcrimesnews.blogspot.com

e-mail: financial.crimes@hol.gr

τηλ.επικοινωνίας 6977410188,6977214610,6977513903, 6977650944

Δεν υπάρχουν σχόλια: