Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

"απειλή απεργιών από συνδικαλιστικούς φορείς οι οποίοι ζητούν αυξήσεις"!!!!


Αναδημοσιεύουμε (δυστυχώς χωρίς να μας εκπλήσσει το περιεχόμενο στις μέρες που ζούμε) επιστολη που κυκλοφόρησε στο STAR και δίνουμε και τις διευθύνσεις που θα τη βρείτε.

http://www.paron.gr/typologies/?p=3180&cpage=1#comment-338

http://asyntaxtostypos.wordpress.com/2010/05/13/%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%C2%AB%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1/


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε με τον νέο νόμο που ψηφίστηκε στην Βουλή επιβάλλεται νέος φόρος 20% στον διαφημιστικό τζίρο. Επιπρόσθετα η οικονομία έχει εισέλθει σε ύφεση και είναι αναμενόμενο να μειωθεί ακόμα παραπάνω η διαφημιστική δαπάνη. Για το 2010, συγκριτικά με το 2009, υπολογίζεται η συνολική μείωση της αγοράς να ξεπεράσει το 15%, το οποίο σημαίνει ότι τα συνολικά έσοδα το 2010 θα είναι μειωμένα σχεδόν κατά 50% από αυτά του 2007. Αυτό σημαίνει για το ΣΤΑΡ 40 εκ. ευρώ λιγότερα έσοδα.
Η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να μειώσει τα έξοδα με αναδιαπραγμάτευση και μείωση όλων των συμβολαίων με τρίτους (ταινίες κλπ) και υποκατάσταση υπηρεσιών που προσφέρονται από τρίτους από το προσωπικό του ΣΤΑΡ. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Η στήριξη όλων των συνεργατών είναι απαραίτητη. Θα χρειασθεί πιθανόν προσωπικό να μετακινηθεί σε άλλες εργασίες, να μηδενιστούν πρόσθετες αμοιβές και τα εξωτερικά συνεργεία να αποτελούνται από ένα άτομο και να χρησιμοποιούν ελαφρές αυτόματες κάμερες.
Επίσης χρειάζεται από όλους μας αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα.
Σημειώνω ότι πρόσφατα η Ένωση τηλεοπτικών σταθμών έχει λάβει εξώδικα και απειλή απεργιών από συνδικαλιστικούς φορείς οι οποίοι ζητούν αυξήσεις!!!!
Αναμένω το προσωπικό του σταθμού να σκεφτεί λογικά και να αντιδράσει ανάλογα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Πάνος Κυριακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: