Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δείτε το βίντεο της αστυνομικής βίας εναντίον συναδέλφου


Δείτε εδώ το βίντεο της αστυνομικής βίας και της σύλληψης του συναδέλφου Απόλλωνα Λιακόπουλου. Ζητάμε την άμεση απελευθέρωσή του και την τιμωρία των τραμπούκων

http://www.youtube.com/watch?v=4JtGi7o8Q3g&feature=player_embedded


Εδω μπορείτε να δείτε απο την αρχή το επεισόδιο που οδήγησε στην σύλληψη του συνάδελφου Aπόλλωνα Λιακόπουλου και που δείχνει ότι δεν έχει καμμία σχέση με τις κατηγορίες που του επισυνάπτουν. Αντίθετα θα πρέπει να κάνει μήνυση στα ΜΑΤ για την βία που χρησιμοποίησηαν ενάντιά του

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Eabc55Qn4kA

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε νεότερα από τον Απόλλωνα;

FC είπε...

Αυτόφωρο σήμερα στις 11πμ (λογικά με 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του) και στήριξή του από δικηγόρο της ΠΟΕΣΥ.
Έχει σταλεί στην ΠΟΕΣΥ αίτημα για έκδοση ανακοίνωσης και κάποια άλλα νομικά θέματα δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα, πριν εξελιχτούν.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι το βίντεο του Alter έχει και συνέχεια, το είδα χθες στην τηλεόραση, πριν κοπεί. Μετά την κίνηση της κάμερας προς τους φωτογράφους, επιστρέφει και βλέπουμε τον δημοσιογράφο να σηκώνει τα χέρια ψηλά και τα ΜΑΤ να συνεχίζουν να τον χτυπούν. Δε μπορώ να το βρω για να σας το στείλω, αλλά εσείς πιθανότατα θα μπορέσετε.

Ανώνυμος είπε...

ισχύει ότι το βίντεο έχει και συνέχεια.. μου ανέφερε φίλος που το είδε ότι ένας ματατζής έπεσε από μόνος του και ο συνάδελφος σήκωσε τα χέρια ψηλά για να μην νομίσουν ότι τον έριξε αυτός. Παρ' όλα αυτά κατηγορείται από όσο διάβασα και για αντίσταση κατά της αρχής..