Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΔΟΛ: "επικήρυξη" στελεχών ΜΜΕ από αντιεξουσιαστές και "επιχείρηση καθαρισμού" αφισών



...αναδημοσιεύουμε από το Blog του Σχολιαστή της ΕΠΗΕΑ, την είδηση, συνοδευόμενη με φωτο και βίντεο για ένα περιστατικό που σημειώθηκε χτες στο ΔΟΛ...


http://sxoliastisepiea.blogspot.com/2012/03/blog-post_304.html


http://www.youtube.com/watch?v=PLniIjXQu1k&feature=player_embedded

Το σχόλιο του Σχολιαστή:
"Nέα παρέμβαση από αντιεξουσιαστικές ομάδες στο ΔΟΛ για τα αστυνομικά δελτία τύπου αλλά και την επιχειρούμενη ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων από τα έντυπα του Ομίλου.
Αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε από δεκάδες άτομα του αντιεξουσιαστικού κινήματος συγκέντρωση διαμαρτυρίας –καταγγελίας έξω από τα γραφεία του ΔΟΛ επί της Μιχαλακοπούλου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διεύθυνσης του ΔΟΛ καταγγέλλοντας ταυτόχρονα και το βρώμικο ρόλο του τύπου στη χειραγώγηση, στην καταστολή και στην ποινικοποίηση των εντεινόμενων κοινωνικών αγώνων.
Φωτογραφίες από την αφισοκόλληση στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου και βίντεο όπου εμφανίζεται το γνωστό μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Ηλίας Κανέλλης με άντρες της ασφάλειας με πολιτικά στο έργο της αποκομιδής…
Η κοινωνική πλειοψηφία έχει πλέον εκπεφρασμένη άποψη για συγκεκριμένους και συγκεκριμένες ταυτοποιήσεις για το αλήτες…………………………………..".

Δεν υπάρχουν σχόλια: