Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

H ΠΟΣΠΕΡΤ για το Πολυτεχνείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγία Παρασκευή, 16-11-2012

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής στους νεκρούς που πότισαν με το αίμα τους τον αντιδικτατορικό αγώνα. Πάνω απ’ όλα είναι ένα ορόσημο, ένας φάρος που εμπνέει αγώνες για «ψωμί, παιδεία, ελευθερία».

Μηνύματα διαχρονικά και επίκαιρα σήμερα όσο ποτέ άλλοτε την ώρα που ο ελληνικός λαός αναζητά να απαλλαγεί από τις κάθε λογής τρόικες και την επιβολή τέτοιων σκληρών μέτρων που φέρνουν τον αφανισμό του έθνους και επιδιώκουν να καταστήσουν την Ελλάδα ένα ηλιόλουστο οικόπεδο χωρίς Έλληνες.

Προγραμματίζουν χωρίς τον ξενοδόχο – τον ελληνικό λαό. Δεν θα τους επιτρέψουμε να φέρουν σε πέρας τα σχέδιά τους. Η διαχρονικότητα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αλλά και η ιστορική ανάγκη θα ξεσηκώσει τον κάθε Έλληνα ενάντια σε κάθε είδους επιβολή.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που θ’ αρχίσουν στις 15:30 στο Πολυτεχνείο και καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να πάρουν μέρος σ’ αυτές τις εκδηλώσεις και την πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει το Σάββατο 17 Νοέμβρη προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: