Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

EΡΤ: Λαθροχειρία μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ



Παρουσιάζουμε μια απίστευτη απατεωνιά σε βάρος της ΕΡΤ. Ο ένας λογαριασμός της ΔΕΗ (Ιούνιος 2012) αναγράφει το ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ, ο δεύτερος (Νοέμβριος 2012) το ενσωματώνει με τα σαφώς πολλαπλάσια δημοτικά τέλη. Έτσι επιχειρούν οι τροϊκανοί να κάνουν τον κόσμο να δυσανασχετήσει και για την ΕΡΤ και για τους Δήμους, σε μια περίοδο που επιχειρούν να τα βγάλουν όλα στο σφυρί.

Μέχρι στιγμής, τόσο η διοίκηση της ΕΡΤ (όχι ότι περιμέναμε και πολλά, εδώ έχει λεηλατηθεί σημαντικό μέρος του ανταποδοτικού τέλους), όσο και όσοι δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά στο χώρο, είτε δεν το πήραν χαμπάρι, είτε σιωπούν.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ – Καλούμε διοίκηση και συνδικαλιστικούς σχηματισμούς να καταδικάσουν δημόσια τη λαθροχειρία που γίνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εναντίον της ΕΡΤ και των εργαζομένων της.

Στις 28 Νοέμβρη στις εκλογές στην ΕΡΤ (με ενιαία ψηφοδέλτια) για εκπρόσωπο εργαζομένων στηρίζουμε την Ειρήνη Φωτέλλη και για επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας, το Νάσο Μπράτσο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ (και οι συμβασιούχοι).



Ούτε στη ΕΡΤ, ούτε στους ΟΤΑ

«Φιλέτα» σε ιδιώτες, ποτέ και πουθενά.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: