Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ

 Καλούμε τους συναδέλφους της ΕΡΤ και όλων των άλλων μέσων ενημέρωσης από όλους τους κλάδους , να συμμετάσχουν στην Συγκέντρωση  Διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.
 Αύριο ημέρα ψήφισης του Μνημονιακού Πολυνομοσχεδίου, που δρομολογεί  την συντριβή της προστασίας της εργασίας, της ασφάλισης και της αξιοπρέπειας ενώνουμε τη φωνή μας  με  όλη  τη δοκιμαζόμενη κοινωνία που διαδηλώνει  αγωνίζεται και διαμαρτύρεται.
Η συρρίκνωση και  δρομολογούμενη κατάργηση των Ταμείων  του κλάδου, υποθηκεύει το κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης. Οι  απεργοί δημοσιογράφοί της ΕΡΤ συστρατεύονται   με τους αγώνες  του κάθε εργαζόμενου και άνεργου πολίτη.
 Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις σύμφωνα με το Ψήφισμα της Γενικής τους Συνέλευσης , στο  οποίο διατυπώθηκε και η απόφαση μας να μην δοθεί  καμία εξαίρεση μετάδοσης ενημερωτικής εκπομπής κατά τη διάρκεια της απεργίας μας. Θεωρούμε θετική την απόφαση των υπευθύνων ενημέρωσης και ειδήσεων της ΕΡΤ, να μην κάνουν χρήση της εξαίρεσης που δόθηκε για την κάλυψη των Αμερικανικών εκλογών από τα Συνδικαλιστικά μας Όργανα.
 Την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι όλοι στη Γενική μας Συνέλευση στο Ραδιομέγαρο.



Η Συντονιστική Επιτροπή Δημοσιογράφων ΕΡΤ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: