Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Κινητικότητα στα ΜΜΕ

Η βδομάδα ξεκίνησε χτες Δευτέρα με δύο συνελεύσεις σε "Επενδυτή" και "Αδέσμευτο Τύπο", ενώ ενδέχεται αύριο Τετάρτη να γίνει στάση εργασίας και συνέλευση στην ΕΡΤ (λήγουν οι συμβάσεις των ΣΟΧ και επιπλέον υπάρχουν και άλλα εργασιακά θέματα).

Στην Αυριανή, άλλοι δεν πήραν καθόλου δώρο Χριστουγέννων και άλλοι το πήραν "κουρεμένο", ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι ο Κουρής θα κλείσει την εφημερίδα και στη θέση της θα βγάλει την "Κontra News".

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών, έστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Π. Βλασσόπουλος, ζητώντας θεσμική παρέμβαση για να μεταφερθούν, όσοι από τον Ρ/Σ "επικοινωνία 94FM" το επιθυμούν στο Δήμο, ώστε να μειωθεί το λειτουργικό κόστος του σταθμού. Στο ραδιόφωνο εργάζονται 35 εργαζόμενοι, εκ των οποίων περίπου οι μισοί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τη μεταφορά τους στο Δήμο, ενώ ήδη κάποιοι εργάζονται σε αντίστοιχες θέσεις και παραμένουν τυπικά-μισθολογικά στο ραδιόφωνο. Τα χρέη του σταθμού (όχι μόνο τα μισθολογικά) πλησιάζουν το 1.410.655,84 ευρώ, όπως αναφέρει ο κ. Βλασσόπουλος.

Από τις παραβολές στις περικοπές

Εκεί στην Εκκλησία της Ελλάδος, οι Άγιοι Πατέρες που διευθύνουν το ραδιόφωνο, το "ο έχων δύο χιτώνας, να δίνει τον έναν" δεν το έχετε ακούσει?
Μόνο τις περικοπές τύπου Μερκελ-Σόιμπλε και εγχώριων "αστέρων" ακούτε και εφαρμόζετε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: