Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Αγώνας μέχρι να φύγει το "μαύρο" από παντού...Σε νέα παρέμβαση προχώρησαν οι εργαζόμενοι της ελεύθερης - αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου στην Αγία Παρασκευή. Με πανό έδωσαν το παρόν στο χώρο της παρέλασης (το ίδιο έπραξαν το ΚΚΕ και η δημοτική παράταξη "Φυσάει Κόντρα", ενώ σε κάποιο άλλο σημείο ήταν το ΕΠΑΜ).

Φωνάχτηκαν συνθήματα όχι μόνο για το κλείσιμο και τον αγώνα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ, αλλά και για την υπεράσπιση της Παιδείας, της Υγείας, της εργασίας και γενικά για όλο το φάσμα των κοινωνικών δικαιωμάτων.

Ακολούθησε πορεία μέχρι το Ραδιομέγαρο (τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ακολούθησε μόνο το σχήμα "Φυσάει Κόντρα"). Εντός του περιβόλου του Ραδιομεγάρου υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας (της ΕΛΑΣ) και εντός του κτηρίου υπήρχε αστυνομία (αυτοί με τα πολιτικά, των "ειδήσεων").

Η διαδήλωση αφιερώθηκε στη μνήμη του πρώην γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Τάσου Αβράτογλου, που σήμερα το πρώι έφυγε από τη ζωή, με την υπόσχεση να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: