Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ για συμμετοχή στις διαδηλώσεις


                        ΚΑΛΕΣΜΑ                    ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5/12/2014

Στη   γενικευμένη  επίθεση της φασίζουσας  δικομματικής κυβέρνησης στον απλό λαό με στόχο την περαιτέρω εξαθλίωση του και την υποταγή του, με πιο πρόσφατο το προϋπολογισμό! στη  κυβέρνηση, των  μνημονίων και της τρόικας, που εντείνει καθημερινά τον αυταρχισμό της  σε βάρος  ατομικών, συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, κουρελιάζει  το Σύνταγμα, το κοινωνικό κράτος,  τις κατακτήσεις, ξεπουλά  τον πλούτο  της χώρας.
           
 Η απάντηση  είναι  πάντα μία : Αλληλεγγύη - Αντίσταση και Αγώνας !
   Απαιτούμε τα ίδια δικαιώματα για όλους τους πολίτες στην επικράτεια. Ακριβώς το ίδιο απαιτούμε και για τον Νίκο Ρωμανό να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει μόνος του για τη ζωή του και για τη μόρφωσή του. 
   Απαιτούμε εδώ και τώρα να δοθεί η λύση που ζητεί ο Νίκος Ρωμανός και ο Γιάννης Μιχαηλίδης γιατί είναι δικαίωμά τους και δεν το έχουν εκχωρήσει και δεν το εκχωρούν σε κανέναν. Πόσο μάλλον σε αυτή την κυβέρνηση της αλαζονείας και του αυταρχισμού. Είναι υπεύθυνη και υπόλογη για ό,τι συμβεί.
   Είμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τον αγώνα και του νομικού κόσμου της Ελλάδας, που με μεγάλη πλειοψηφία στηρίζει τις ανάγκες της κοινωνίας για ισονομία και δικαιοσύνη και που απαιτεί  ο δικαστής να έχει δικονομική πεποίθηση με παρόντα το λαό και όχι  να φτάσουμε στο να γίνονται δίκες μέσω… τηλεδιάσκεψης και φακέλων!!!
     Χριστουγεννιάτικος μποναμάς από τους ανάλγητους κυβερνόντες, οι «οριστικές απολύσεις» των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.. Στον κατήφορο της κατάρρευσής τους προσπαθούν να παρασύρουν τους πάντες και να σπείρουν για άλλη μια φορά δυστυχία, πόνο και θάνατο. Θα μας βρουν απέναντι και δεν θα τους περάσει.
      Η κύρωση του υπαγορευμένου προϋπολογισμού από τους βαστάζους της Μέρκελ και της Τρόικα, αλλά και όποιου άλλου «αντιμνημονιακού» βουλευτή θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει την οργή του λαού και  δεν πρόκειται να τους σώσει ούτε το …ελικόπτερο.

Η  ΥΠΟΤΑΓΜΈΝΗ  συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  φοβάται την οργή του ΛΑΟΥ.
Είναι τώρα η ώρα να κάνουνε τους φόβους τους πραγματικότητα !
                             ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους συνταξιούχους και κάθε πολίτη που βάλλεται από αυτά τα μέτρα να διαδηλώσουμε μαζί με τα συνδικάτα και τις συλλογικότητες στο Σύνταγμα την Κυριακή 7 Δεκέμβρη. (Προσυγκέντρωση στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στις 16:30).
ΚΑΛΟΥΜΕ επίσης,  αύριο Σάββατο 6 Δεκέμβρη στις 14:00, στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια, να διαμαρτυρηθούμε και για τη σημερινή προκλητική – προσχεδιασμένη απελευθέρωση από την κυβέρνηση, των δολοφόνων του Αλέξη. Προκαλούν.!!! Θέλουν αίμα! Σπέρνουν θάνατο!
Όλοι στα Προπύλαια στις 14:00 σε μια μαζική - ειρηνική διαμαρτυρία να σταματήσουμε τον αυταρχισμό, την ασυδοσία της εξουσίας και τις δολοφονίες του κράτους.

  ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: